Op zoek naar coaching opleiding?

Masterclass Business Coaching IFBD.
De business coach is in geen geval tsjakkaa-coach, die via hete steenkool en slinkse trucs een vals zelfbeeld aanpraat aan zijn coachee. Neen, een goede business coach werkt conform een strikte deontologie samen met zijn coachee om zowel de individuele als bedrijfsdoelstellingen te realiseren.
Voetbal Vlaanderen.
Opleiding studiecoach CaroCoaching méér dan bijles.
De vraag voor mij was dan ook: bestaat er dan toch geen goed werkende methode waarmee we die jongeren kunnen helpen? In al die jaren, 20 jaar in het onderwijs en bijna 10 jaar in mijn privé prakrijk CaroCoaching heb ik me vastgebeten in dit vraagstuk en gewerkt aan een methodiek om die jongeren te helpen. Die methodiek deel ik graag met jullie in deze opleiding. Om mezelf bij te scholen heb ik de laatste 10 jaar een heleboel opleidingen gevolgd waaronder: Silva Mind Control, NLP Pratitioner, NLP master, EFT, coachen in de natuur. Graag deel ik met jullie in deze opleiding de meest efficiënte coachingstechnieken om met jongeren te werken zodat je heel wat tijd kosten kan besparen aan extra opleidingen. Ten slotte krijgen jullie ook tips en tools voor jullie eigen praktijk. Ja, ik schrijf me graag in. De opleiding vindt plaats gedurende 4 weken in een veilige online omgeving en wordt 2 keer per jaar georganiseerd. De volgende startdatum is 27 februari 2021. Tijdens deze 4 weken leer je.: Wat coaching is.
SYSTO Opleiding Professional Coach.
Kan je actiever luisteren en de vraag achter de vraag horen. Kan je gericht vragen stellen die je gesprekspartner snel tot de essentie doen komen. Kan je motiveren tot het behalen van doelen. Kan je patronen herkennen bij je gesprekspartner en deze met jouw interventie doorbreken. Kan je effectiever communiceren. Kan je een uitgebreide toolbox aan coachingstechnieken en modellen inzetten. Kan je jouw eigen emoties en die van de ander beter herkennen en benutten. Kan je zorgen voor jezelf en meer betekenen voor de ander. Kan je starten als zelfstandig coach of werknemers coachen binnen het bedrijf. Kan je vol zelfvertrouwen jouw persoonlijke missie waarmaken. Wil je kennismaken? Maak een afspraak En krijg al je vragen persoonlijk beantwoord. Ik vond de opleiding Professional Coach bij Systo en absolute aanrader. Niet alleen als je jezelf wil vestigen als professionele coach, maar ook om aan jezelf te werken. Uiteindelijk start alles met jezelf. De passie en kennis die Ellen en Andy hebben voor coaching was voelbaar tijdens de hele opleiding. Voor mij zijn ze echte inspiratiebronnen. Ze weten je op de juiste manier te raken en halen het beste in jezelf naar boven.
6 daagse opleiding tot stress en burn-outcoach Annita Rogier.
Training: Als trainer omgaan met uitdagingen en weerstand. Workshop: Omgaan met stress. Workshop: Advanced Career Coaching. 6 daagse opleiding tot stress en burn-outcoach. 6 daagse opleiding tot gecertificeerd stress en burn-out coach. Erkend door de Vereniging van Erkende Stress en Burn-outcoaches. Je leert medewerkers of coachees met spanningsklachten effectief begeleiden zodat ze snel weer vitaal en gemotiveerd aan de slag kunnen. Je helpt dreigende overspannenheid of burn-out te herkennen en te voorkomen. Je leert werkdrukonderzoek uitvoeren en organisaties adviseren over preventie en remediëring van stress en burn-out. Wat leer je in deze opleiding? Je kan als stresscoach coachees helpen dreigende overspannenheid of burn-out te herkennen, erkennen. Je kan medewerkers of coachees effectief begeleiden om zo snel mogelijk weer vitaal en met plezier terug aan de slag te gaan na burn-out en overspannenheid. Je werkt vanuit de kracht van de coachee en niet vanuit een hulpeloze zieke. Je leert welk type klachten van coachees passen bij jouw aanbod en welk type klachten je verwijst naar een klinisch psycholoog of arts. Je kan werkdrukonderzoek uitvoeren in organisaties. Je adviseert organisaties over hoe ze werkdruk op een gezond niveau kunnen houden.
Gent Cursussen en opleidingen rond coaching en zelfontplooiing in Gent Vind-een-Coach.be.
Aura, Chakra's' en Meridianen. Beweging en Dans. Burnout / burn-out. Emotioneel lichaamswerk ELW. Energetische coaching energetisch lichaam. Energetische therapie energetisch lichaam. Gilles de la Tourette. Hsp Hooggevoeligheid hoogsensitief. Kinderen en ontwikkeling. Stress, omgaan met. Train de trainer. Cursustype: info, cursus alle. Voor wie alle. Bedrijven en organisaties. Coaches, counselors therapeuten. Verfijn je zoekopdracht Minder uitgebreid zoeken. Vind een cursus, training of opleiding rond coaching in Gent. Hier vind je alle cursussen, trainingen, opleidingen, informatie, workshops ed. ivm coaching en zelfontplooiing in Gent en omgeving. Filter eventeel verder en vind direct een professionele coaching opleiding alsook een assertiviteitstraining, mindfulness trainingen., Selecteer een activiteit en schrijf je in / vraag meer info.
Wat is de Mediacoachopleiding? Mediacoach.
We gaan er vanuit dat je beschikt over een basiskennis digitale media, gemiddelde technische vaardigheden, en een affiniteit met en vooral enthousiasme over digitale media en het ondersteunen van jouw collega's' met betrekking tot digitale media en mediawijsheid. De opleiding Mediacoach duurt één jaar en bestaat uit 9 opleidingssessies, een online traject en een stageproject. We organiseren parallelle trajecten op verschillende locaties in Vlaanderen. Omwille van de veranderende corona-maatregelen wordt voor iedere opleidingsdag en locatie apart bekeken of deze fysiek door kan gaan. Zo niet, dan is er een digitaal alternatief voorzien. 1/ De sessies. Tijdens de sessies of contactmomenten staan praktijk en uitwisseling over mediawijsheid centraal. We verwerken ook het theoretische luik van de MOOC cf. De sessies bestaan uit een vast inhoudelijk luik en een aantal keuzeworkshops. Bij het inschrijven kun je aangeven welke onderwerpen van de workshops je het meeste interesseren. Je kan ook zelf suggesties geven. Tijdens de sessies is er ook ruimte voor projectbegeleiding voorzien cf. Startdag: Mediawijsheid, Mediacoach en Coaching project.
5 Coach Opleidingen Coaching Trainingen in Antwerpen vergelijken op Springest!
group Incompany training. Alles waarvan je verder kunt leren. Meer dan 26.000 cursussen opleidingen. 5 Coaching Trainingen en Coach Opleidingen in Antwerpen. Bekijk ook: Train de trainer, Business / Executive Coaching, Loopbaancoaching, Teamcoaching, Budgetcoach, Coachingsvaardigheden, Kindercoach, Oplossingsgericht werken coachen, Life Coach en Mental coach. Bekijk ook: Train de trainer, Business / Executive Coaching en Loopbaancoaching. tune 1 actieve filter reorder Sorteren. Antwerpen Filters wijzigen keyboard_arrow_right. Tip: bekijk ook de Coaching producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: E-Learning 16, Thuisstudie 12, Klassikaal online 2, Individueel 1, of Coaching in heel België 105. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training. Sortering veranderen clear. Relevantie en ervaringen. Prijs hoog laag. Prijs laag hoog. Tijdsduur lang kort. Tijdsduur kort lang. place Op locatie: dinsdag 8 december 2020 in Antwerpen en 38 andere datums. Na afloop van deze workshop bent u in staat om op een effectieve manier de basiselementen van coaching toe te passen. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding.

Contacteer ons