Resultaten voor coaching

Loopbaancoaching Het Coachingatelier.
Vanuit jouw persoonlijke situatie gaat hij of zij met je aan de slag. Zo krijg je niet alleen inzicht in je eigen loopbaan, maar zet je samen met je coach persoonlijke doelen uit, en maak je een persoonlijk ontwikkelingsplan en afspraken over de te nemen acties. Schrijf je hier in voor een vrijblijvend telefonisch infomoment. Wat houdt loopbaanbegeleiding in? Loopbaanbegeleiding helpt je om een antwoord te vinden op je loopbaanvragen: hoe vind ik weer plezier in mijn job, zou ik gelukkiger zijn in een andere job. Eerst bespreek je tijdens een gratis, vrijblijvend gesprek in het loopbaancentrum je vraag en situatie. Op basis van dit gesprek, beslis je of loopbaanbegeleiding iets voor jou is. Is dit het geval, dan start de loopbaanbegeleiding. In een eerste fase bekijk je met je loopbaanbegeleider wat je loopbaandoel is. Wat motiveert je, welke jobs passen bij je? Via oefeningen en opdrachten krijg je inzicht in je kwaliteiten, competenties en wat je belangrijk of minder belangrijk vindt in je loopbaan.
Loopbaancoaching Het Coachingatelier.
Loopbaancoaching coach voor de gemeenten Wielsbeke, Zulte, Kruishoutem, Wortegem-Petegem, Anzegem, Deerlijk, Harelbeke, Oostrozebeke. Vraag een intakegesprek aan. Vul onderstaand formulier om een intakegesprek aan te vragen met Lien Waregem. Voornaam Achternaam E-mail Telefoon GSM Telefoon vaste lijn Postcode Opmerking/vraag Privacy. Wij behandelen je gegevens veilig en met respect voor je privacy. Via deze link kan je jezelf informeren over hoe wij omgaan met je gegevens. Wij zoeken coaches/loopbaanbegeleiders.: Het Coachingatelier is op zoek naar gedreven loopbaancoaches/begeleiders. Werk aan je werk!
Tijdschrift voor Coaching TvC: Visieblad voor Professioneel Begeleiden.
Guido van de Wiel. Weggeefactie: Anders werken met de Bepper Balance Methode. Column: Golf of deeltje? Leidinggeven tijdens corona: meer coachen, minder leiden. Congres Positieve Psychologie Nieuwste uitgave: Chaos Volgende: De Vreemdeling ProfessioneelBegeleiden.nl. Verplaatst naar 2021! Congres Positieve Psychologie Thema: POSITIEF WERKEN IN TIJDEN VAN CORONA Donderdag 14 oktober Reehorst Ede. Een positief werkklimaat biedt ruimte aan ontwikkeling, uitdaging en groei. Daar leren mensen, zijn ze in een flow, en stroomt de energie en creativiteit. Gelukkige werknemers zijn productiever, zijn minder vaak ziek en gaan beter om met veranderingen en stress. Bovendien scoren organisaties en afdelingen met bevlogen medewerkers hoger op winstgevendheid. Nieuwste uitgave: Chaos Tijdschrift voor Coaching, september 2020.
Wat is coaching en wat doet een coach? Coaching.nl.
Wat is coaching. Coaching in organisaties. Selecteer een pagina. Wat is coaching? Wat is coaching? Wat is coaching? Samengevat is coaching een effectieve manier om mensen, teams en organisaties, die een uitdaging hebben, vooruit te helpen. Waar opleidingen en trainingen meestal gaan over het vergaren van specifieke kennis is coaching dè manier om duurzaam effectief gedrag te ontwikkelen, bewustzijn te ontwikkelen of om bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen te krijgen. Dat gewenste effectieve gedrag kan het gedrag zijn op de werkplek, in je relatie met collegas of in de privésfeer, maar ook op het sportveld of in de maatschappij waarin we leven. Effectief gedrag is vaak een gevolg van meer zelfvertrouwen en weten hoe je zaken, als individu of team, effectiever kunt aanpakken. Coaching is de meest persoonlijke manier van leren. Het leertraject wordt per traject bijna volledig op de persoonlijkheid en leerbehoefte van het individu of het team samengesteld. Persoonlijker kan het niet. In dit artikel gaan we verder in op wat coaching is en wat je ervan kunt verwachten. We hebben het in drie paragrafen verdeeld. De coach wat doet een coach.
Coachen.
Als coach werk je vanuit een stevige eigen visie op coachen en leren. Als coach ben je zeer goed in actief luisteren, samenvatten, vragen stellen en doorvragen. Feedback geven en feedback ontvangen. Je signaleert gedrag en denkpatronen en themas en confronteert de gecoachte daarmee. Je toont compassie en je hebt inlevingsvermogen, zodat je snel een beeld kunt vormen van de coachee, zijn werk en de werkcontext. Je gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met informatie. Je werkt resultaat en ontwikkelingsgericht en hebt daarbij een duidelijk doel voor ogen. Bij welke beroepen heb je deze competentie nodig? Vanzelfsprekend is deze competentie voor coaches een must. Dit geldt ook voor beroepen als dat van loopbaanadviseur of trainer bedrijfsopleidingen. Ook in leidinggevende functies, denk aan bedrijfsleider of manager, of bij senior functies kunnen coachingsvaardigheden een belangrijke vereiste zijn. Is deze competentie te ontwikkelen? Coachen is een competentie die heel goed te ontwikkelen is, mits je er voor openstaat. Wanneer je van hogerhand de opdracht krijgt anderen te gaan coachen en je ziet dit niet zitten, zal het een averechts effect hebben op het functioneren van degenen die je coacht.
Persoonlijk Voedings en levensstijladvies Keto Coaching Belgium.
Met de verschillende coaching opties is het nu ook mogelijk om samen jullie levensstijl aan te pakken en jullie doelen te bereiken. Door te kiezen voor coaching, kies je voor ondersteuning, maar ook voor een manier van verantwoording en extra motivatie om je doel te bereiken.
Home-new Novaterra. Comments Box SVG icons.
Nova Terra Coaching Belgium. 1 month ago. We are pleased to announce the launch of the new Nova Terra Coaching supervision groups on Thursday 26th, November in both English and French! Supervision allows coaches to have a safe space for professional learning and introspection.
Postgraduaat Coaching en mentoring UCLL.
Postgraduaat Coaching en mentoring. Eerstvolgend infomoment Postgraduaat Coaching en mentoring.: Online Infodag 27 februari 2021. coaching is in. Hoe help je collega's' om voortdurend een antwoord te vinden op kansen en moeilijkheden op de werkvloer en hoe help je hen verder te ontwikkelen?

Contacteer ons