Resultaten voor consultant

Wat houdt een job als Functional Consultant in? Student Life Student.be.
Heb je al gehoord van de job Functional Consultant? Misschien is dit wel de ideale job om jouw carrière te starten! Wat is een Functional Consultant? Als Functional Consultant ben jij de link tussen Business IT. Jouw hoofddoel is om de klant zo goed mogelijk te begrijpen door na te gaan wat ze van een bepaald systeem verwachten en welke features het softwaresysteem moet hebben om hun business optimaal te kunnen runnen. Heel belangrijk is dat de aangeboden oplossing voldoet aan de digitale identiteit van de klant.
D365 CE Business Consultant Ad Ultima Group.
Microsoft D365 CE Business Consultant. Ad Ultima Group D365 CE Business Consultant. Als Microsoft Dynamics CE Consultant sta je in voor het opzet en de implementatie van een CRM oplossing die onze klant helpt het maximum te halen uit de interacties met zijn klanten. Je verzamelt de noden van de klant in een requirements analyse en analyseert de vereisten in nauwe samenwerking met de eindgebruikers. Je tekent de bedrijfsprocessen goed uit en kijkt waar deze geoptimaliseerd kunnen worden.
Wilt u een beroep doen op een consultant? Of werkt u zelf als consultant? Enkele tips! WDR Verzekeringen.
En wat zijn mogelijke risicos voor u, als consultant? Een consultant kan in tal van situaties op zijn verantwoordelijkheid worden gewezen: door gebrekkig of fout advies, een onregelmatigheid in een opgeleverd rapport, een analyse die niet strookt met de realiteit Wat externe adviseurs betreft, worden twee soorten aansprakelijkheden onderscheiden.: De inspanningsverbintenis slaat op een adviesopdracht waarbij de consultant enkel advies geeft. Hij sluit een middelenverbintenis met zijn klant, wat betekent dat hij alle geschikte middelen zal aangrijpen om de prestatie te leveren waarvoor hij ingeschakeld werd. Is er een geschil, dan moet de klant aantonen dat de adviseur niet naar best vermogen zijn werk heeft gedaan: meestal valt dat echter relatief moeilijk te bewijzen.
Social media Consultant SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Social media Consultant. We kunnen al lang niet meer heen om sociale media. Bedrijven weten dat en zetten het in voor rekruterings, communicatie en marketingacties. Er zijn dan ook vele vacatures te vinden voor social media professionals. Wil jij bedrijven helpen om sociale media te integreren in hun marketing en communicatieplan?
Starten als zelfstandig consultant Startersadviseur.be.
Wie/ wat is een consultant? Een consultant is iemand die een bepaalde expertise heeft en bedrijven daarin professioneel ondersteunt. In principe wordt een consultant ofwel aangenomen door bedrijven of ingehuurd door bedrijven. Een consultant kan dus zowel een werknemer zijn voor een consultantbedrijf als aan het werk zijn op zelfstandige basis.
Adviseur/consultant.
consultant werving en selectie. ICT en IT. Marketing / communicatie. Financieel adviseur / consultant. consultant of adviseur financieel-administratief management. financieel adviseur, bijvoorbeeld op het gebied van belastingen of rapportagesystemen. Branches en sectoren. Waar werk je als adviseur/consultant? Je hebt verschillende typen adviseurs en adviesbureaus. Grotere organisaties hebben vaak eigen organisatieadviseurs in dienst. Dat zijn interne adviseurs. Amerikaanse strategische adviesbureaus als McKinsey Co. en Booz-Allen en Hamilton. Deze bureaus werken alleen met medewerkers met minimaal universitair niveau. De accountantskantoren met een adviestak, zoals KPMG en Price WaterhouseCoopers, al stoten deze na enkele schandalen steeds vaker hun adviespoot af. De Nederlandse bureaus, zoals Berenschot, Twijnstra Gudde en Rijnconsult. De grote automatiseringsbureaus, zoals PinkRoccade, IBM en CGI. Gespecialiseerde bureaus in milieu, bouwkunde, financieel, marketingcommunicatie en ga zo maar door. Zelfstandig gevestigde adviseurs/consultants de zogenoemde eenpitters. Zij hebben meestal kantoor aan huis. Wie is je baas? Als je intern bij een organisatie of extern bij een groot bureau werkt, heb je te maken met meerdere bazen.
HR Consultant Talentus.
Voor ons kantoor in Merksem zijn we op zoek naar een commerciële en communicatieve HR consultant om het team te vervoegen! Een functie als HR consultant met een grote verantwoordelijkheid waar ideeën en eigen inbreng geapprecieerd worden! Dynamisch team van 3-4 personen waarbij er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
Een consultant, iets voor mijn organisatie? Sabine Craenen.
We doen het zelf, dat is goedkoper. Een stafmedewerker kost je als werkgever in de sociale sector algauw 4 à 5000 euro per maand. Voor die prijs kan een freelance consultant al veel betekenen. Zo kan je heel wat extra werk realiseren zonder een nieuwe medewerker te moeten aanwerven en inwerken.

Contacteer ons