Zoeken naar opleiding tot e coach

E-coaching als nieuwste vorm van coaching HR Praktijk.
HR Wetten en regels.nl HR Premium.nl. Loopbaan opleiding Opinie. 20 november 2012. E-coaching als nieuwste vorm van coaching. Steeds vaker wordt gesproken over de mogelijkheden van e-coaching als ontwikkelinstrument in organisaties. E-coaching en dan bedoelen wij hier specifiek e-mailcoaching kent een flink aantal positieve eigenschappen, waarvan de meest in het oog springende dat het tijd en plaats onafhankelijk is. Vanuit CoachNetwerk BV herkennen natuurlijk ook de weerstand die het fenomeen e-coaching bij sommigen oproept. Argumenten als: de non verbale communicatie is juist zo belangrijk en via mail is het zo onpersoonlijk. Wij vinden dan ook niet dat e-coaching een volledige plaatsvervanger van de face to face coaching is, zoals we die tot nu toe veelal kennen.
Home Leren in de social profit VIVO.
Impuls tot evolueren. in de social profit. Werk maken van je professionele ontwikkeling? Hoe doe je dat? in de social profit. Het leer en opleidingsbeleid in je organisatie vormgeven? Succesfactoren en tips. Wegwijs in het thema: waarom en hoe leren wij?
Tiendaagse opleiding: Integratief Coachen Practice the Inside.
Voor mensen die graag nieuwe en praktische tools willen leren kennen binnen hun bestaand therapie of coachingskader of voor mensen die graag willen starten met coaching. De opleiding wordt gegeven door twee docenten, door het begeleiden in duo zijn we enerzijds vollediger en anderzijds kunnen we meer in de diepte werken en sneller tot de kern komen. Getuigschrift wordt overhandigd na het afleggen van het volledige traject. Inleiding tot integratief coachen adhv verbindingsgerichte technieken. Start van je persoonlijk groeiproces als coach. Verbindend werken met jezelf en elkaar. Kennismaking met de groep aan de hand van groepsdynamische coachingtechnieken. Theoretisch kader rond integratief coachen. Wat is nu precies coaching en wat niet? Werken rond verbinding, hoe blijf ik in verbinding met mezelf als coach?
Coaching en Counselling Opleiding.
Locatie: Wereldwijd online via Zoom. Diploma: Na het behalen van het theoretisch en praktisch examen, het voldoen aan de aanwezigheidsplicht van 90% en bij een voldoende resultaat voor het scripties, ontvang je het diploma Counselling Professional. De Kunst van het Counsellen. Praktisch en uitgebreid e-book met gesprekstechnieken en vaardigheden voor de counsellor/coach. Download gratis e-Book. Wij hebben de kwaliteit van onze opleiding hoog in het vaandel staan. Om die reden hebben we verschillende certificeringen en keurmerken. Zo zijn we erkend door de Association for Coaching en zijn we aangesloten bij de International Association For Counselling.
Postgraduaat Coaching AP Hogeschool.
Motivatie, Leerprocessen en Training. Preventie en Veiligheid. Zorg en welzijn in grootstedelijke context. Naar het buitenland. Studeren in het buitenland. Stage in het buitenland. Internationalisering @ home. Projecten in het buitenland. Erasmus Charter Policy. Gezondheid en Welzijn. Management en Communicatie. Onderwijs en Training. Wetenschap en Techniek. Schools of Arts. Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen. Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Werken bij AP. Waarom werken bij AP? Event @ AP. Campus Spoor Noord Noorderplaats. Een recente evolutie is dat organisaties steeds vaker werken met interne coaches. Interne coaches kunnen we omschrijven als professionals die binnen de eigen organisatie de rol opnemen om vaak naast een andere rol binnen de organisatie andere medewerkers te coachen vanuit een niet-hiërarchische rol. Iets voor jou? Wil je naast je eigen professionele rol als HR-medewerker, leidinggevende, beleidsmedewerker, personeelsverantwoordelijke, studentenbegeleider, ombudspersoon of coördinator de rol opnemen van interne coach binnen je eigen organisatie? En heb je al minstens 10 jaar ervaring als leidinggevende en/of professional? Dan is dit postgraduaat iets voor jou! Wat leer je? De opleiding tot interne coach, bestaande uit twee leergangen, biedt de deelnemers een geïntegreerd ontwikkelingstraject met verschillende werkvormen.
Opleidingen Specialisatie E-coaching www.noloc.nl.
Je doet ervaring op als e-coach via zorgvuldig opgebouwde oefentrajecten en je gaat zelf de kracht van e-coachen ervaren als coachee. De ervaring leert dat de verdieping ook je effectiviteit als face tot face coach versterkt. Je wordt een nog betere coach! Kijk voor een overzicht van de dagindeling op onze website. Professionele attitude: 14 uur Coachen en Adviseren: 14 uur Methoden, technieken en instrumenten: 12 uur Loopbaankunde en arbeidsmarkt: 0 uur Algemene basiskennis: 8 uur. Totaal aantal contacturen.: Totaal aantal uren tijdbesteding zelfstudie, onbegeleide groepsactiviteiten, huiswerk.: 83 uur 83 PE punten. De opleiding beginnen.
Ecoach, e-coaching en e-health.
Een ander voordeel is dat het tevens mogelijkheden biedt tot leren in werkelijke en relevante werksituaties. Als gecertificeerde co-active coach CPCC beschik ik over een uitgebreid scala van vaardigheden om deze middelen dusdanig in te kunnen zetten zonder dat dit ten koste gaat van de gevoelde verbinding. Indien u een inlog code heeft voor een Zoom sessie dan kunt u via de zoom-link inloggen. HOE ZIET EEN COACH TRAJECT ERUIT? Wat zijn Je tarieven en DE vergoedingen? WAT ZIJN JE OPLEIDING EN ACCREDITATIES?
E-learning: Meer leren over skillen waar wanneer je wil Multi SkillZ.
online opleidingstool Exclusieve Multi SkillZ content. Multi SkillZ Academy coaches krijgen toegang tot de kern van de Multi SkillZ methodologie via de E-learning-module. Academy Coach login. Exclusief voor licentienemers coaches. 20u exclusieve kennis. Inzicht in Multi SkillZ. Leer de aanpak. voor de beste impact. Activeer je coaching potentieel Gemaakt door skill-expert Kenneth Bastiaens voor Multi SkillZ Coaches.

Contacteer ons