Resultaten voor opleiding tot e coach

Basis coachen met paarden.
Je ervaart hoe je vanuit de leefwereld van het paard meer inzicht en verruiming in onze lichamelijke mentale wereld verkrijgt. Professioneel én individueel kan je dit aanwenden om sterker te communiceren met meer zelfvertrouwen, doelen te stellen en te bereiken. Als leidinggevende kan je in je professie hierdoor beter een coachende stijl hanteren en als coach leer je extra gebruik maken van deze inzichten om je cliënten/ klanten naar hun doel te begeleiden. De paarden zullen als co coaches je helpen om de kracht van non-verbale taal en metaforen te ontdekken. Dit zal je kunnen inzetten in elke vorm van coaching en communicatie of je nu met of zonder paarden gaat coachen, individueel of als teamcoach.
Basisopleiding Horse Assisted Coach Groots Puur met Paardenkracht. OPLEIDEN TRAINEN COACHEN. Opleidingen, specialisatiestudies en verdiepingsmodules voor paardencoaches in Nederland en België.
WAAROM KIES JE VOOR EEN OPLEIDING BIJ GROOTS PUUR MET PAARDENKRACHT. er wordt gewerkt met kleine groepen tot max. 8 deelnemers per studie. je ontvangt korting op vervolgstudies. er wordt veel tijd en theorie besteed aan welzijn van zowel coach, coachee als paarden tijdens opleidingen. we bieden complete coachconcepten welke reeds bekendheid op de markt genieten, zoals o.a. Pony Power voor Kids en Paardenkracht voor Pubers. inclusief een uitgebreide BHV opleiding en diploma voor paardenprofessionals. jaarlijks intervisiedagen met collega's.' Groots Puur met Paardenkracht is CRKBO geregistreerd en streeft voortdurend naar een hoge mate van kwaliteit. d eelnemers aan studies en opleidingen bij Groots Puur met Paardenkracht waarderen deze met een gemiddelde rapportcijfer van 84! D e Basisopleiding Paardenkracht voor Professionals kent 2 startmomenten: start januari met examen in juni, start juli met examen in december. De verdiepingsmodules worden 2x per jaar georganiseerd. De specialisatiemodules worden 3x per jaar georganiseerd op locaties in Nederland. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen op verdiepings en/of specialisatiemodules wordt besloten of deze doorgang vinden. WAT KAN IK MET DEZE OPLEIDING? Wanneer je de basisopleiding hebt afgerond kun je starten als zelfstandig Horse Assisted Coach.
Opleiding tot lifestyle coach voor particulieren en bedrijven Stichting Gezondheid.
De volgende training maakt onderdeel uit van de lifestyle coach opleiding, maar kan ook los gevolgd worden. Dagtraining tot Gezondheidscoach. De opleiding tot gezondheidscoach is gebaseerd op een biometrie apparaat dat mensen in een paar minuten scant op 250 punten.
Boekrecensie E-coaching Anne Ribbers en Alexander Waringa: De toekomst van coachen binnen handbereik! PsyBlog.
Tot volgende week coach! Mooi eigenlijk, denk ik terwijl ik de auto uit stap. Ondersteunen waar en wanneer het telt op een manier die bij de cliënt past. Het summum van flexwerken en belichaming van maatwerk. De toekomst van het coachen is nu.
Basis coachen met paarden.
Inhoud van de opleiding. Deel 1 avond theorie, interactief. De 3 fasen van het coachingsproces. Communicatieniveaus van de mens verbaal non verbaal. Natuurlijk leiderschap als coach / begeleider opnemen. Deel 2 ganse dag interactief met praktijk. De brug van mens naar paard: het onderbewuste denken van paarden en wat wij ervan kunnen leren. De paardenkracht van lichaamstaal. De brug naar paardencommunicatie. De kudde: no shades of gray toepassen vanuit de natuurlijke kracht in het veld. Info over de opleiders / trainers. Afgestudeerd als master interieurarchitectuur kreeg mijn creatieve zin voor interieur vorm in het coachen en begeleiden van mensen in hun zoektocht naar een gelukkig leven in hun droomhuis. Door de vele contacten met mensen, leerde ik peilen naar hun noden en hoe ik hun kon laten ontdekken door het bos de bomen te zien. Het begeleiden in innerlijke noden nam het over, het volgen van opleidingen over de menselijke psyche werd prioriteit en mijn coachingspraktijk werd opgestart in 2004 met privékantoor in Kortessem. In 2014 werd vzw De Prioriteit opgericht en deze is ondertussen uitgegroeid tot erkend dienstverlener van de Vlaamse overheid.
Deeltijd E-coach 21e-eeuwse vaardigheden CHE.
E coach 21e eeuwse vaardigheden. E-coach 21e-eeuwse vaardigheden. Hoe leer je kleuters programmeren? Op welke wijze laat je leerlingen van groep 5 kennismaken met computational thinking? En wat is de beste manier om achtstegroepers een portie mediawijsheid mee te geven? Het integreren van 21e-eeuwse vaardigheden in het basisschoolcurriculum is best een uitdaging. Maar na de opleiding tot e-coach weet jij hoe je het gaat aanpakken.
HBO Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Download de PDF. 9 maanden Post Bachelor. Download de PDF. HBO Bacheloropleiding 3 Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC studiepunten. 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren. Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. HBO Bachelor Management specialisatie Psychologie en coaching. Download de PDF. Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd. Download de PDF. HBO Bachelor Human Resource Management specialisatie Psychologie en coaching. Download de PDF. Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd. Download de PDF. HBO Bachelor Organisatiepsychologie specialisatie Coaching. Download de PDF. Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd. Download de PDF. HBO-programma 12 Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programmas ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen. Deze korte, afgeronde HBO-programma's' zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding.;
Cursus: E-coaching Effectief online begeleiden van cliënten Springest.
group Incompany training. E-coaching Effectief online begeleiden van cliënten. Deze cursus is helaas verwijderd door ICM opleidingen trainingen. Bekijk hieronder de ervaringen van deelnemers, de alternatieven, of klik via de navigatie terug naar het overzicht van het hele aanbod in dit onderwerp. Begeleidingskunde: Supervisie en Coaching. Uitgebreid De opleiding is geschikt voor professionals, die zich verder willen bekwamen in het coachen en begeleiden van het ervaringsgeric.

Contacteer ons