Resultaten voor hbo coaching

Thuisstudie HBO Leiderschap en coaching Vergelijk opleidingen.
Of gewoon een cursus om je kennis te verbreden? Pak dit moment en vergelijk simpel en snel populaire thuisopleidingen en cursussen van Hollandse aanbieders van thuisstudies als Fontys en wie weet begin jij volgende week al met een hbo thuisopleiding HBO Leiderschap en coaching! Studeren op je eigen tempo, up-to-date lesmateriaal, en fantastische praktijkdocenten. Deze hbo opleiding is te koop vanaf 111600, bij LOI.
Cursus Coaching bachelorcursus Hogeschool Utrecht Hogeschool Utrecht.
Studeren in Utrecht en Amersfoort. Studeren aan de HU. Studiekeuze deeltijd, duaal en cursussen. Studeren aan de HU. Ontdek ons onderzoek. Digital Business and Media. Gezond en Duurzaam Leven. Leren en Innoveren. Samenwerken met HU. Stage en afstuderen. Economie en Management. Gezondheidszorg en Welzijn. Media Communicatie en IT. Natuur en Techniek. Onderwijs en Opvoeding. Over de HU. Werken bij HU. Deeltijd, duaal en cursussen. Organisaties zijn continu in ontwikkeling en we leren ons leven lang. Tijdens de cursus Coaching leer je hoe je dit leren kunt begeleiden. De cursus is voor iedereen die een coachende rol vervult: als leidinggevende, mentor, collega of adviseur. De cursus Coaching gaat over het bewust inzetten en verder ontwikkelen van jouw kwaliteiten als coach.
TransforMissioneel Coachen Practitioner Excellence Opleiding.
Een integraal onderdeel van de Practitioner Leergang wordt gevormd door opleidingssupervisie. De deelnemer neemt samen met twee of maximaal drie andere deelnemers deel aan tien supervisiesessies gebaseerd op persoonlijke leerthemas in relatie tot zijn beroepspraktijk. Als onderdeel van de supervisie schrijft de deelnemer een persoonlijk leerverslag die wordt beoordeeld door de supervisor. Het Portfolio bevat bewijsmateriaal over wat de deelnemer tijdens de Leergang heeft geleerd en welke coachcompetenties hij heeft ontwikkeld. De deelnemers ondersteunen elkaar in dit proces middels zogenaamde portfoliogroepen. Het portfolio bestaat o.a. reflectieverslagen van de coachtrajecten. persoonlijk ontwikkelplan en procesverslag. en referaat over een specifiek coachthema. Uit het assessmentrapport van de EMCC-NOBCO. De kwaliteit van de cvs van het personeel is zeer goed. Alle docenten hebben ruime ervaring op het gebied van coaching, leveren een bijdrage aan de ontwikkeling van het beroep van coach, manager of consultant en voldoen aan de gestelde eisen. De beoordelaars waarderen de kwaliteit van het management van de opleiding als zeer goed. De Post Hbo Leergang TransforMissioneel Coachen is bedoeld voor hen die het coachvak als professie gaan uitoefenen en werkzaam willen zijn als zelfstandig erkend registercoach of coachend leidinggevende binnen de context van een bedrijf of organisatie.
De Post-HBO opleiding tot geregistreerd V-Cirkel Coach! V-cirkel Academie.
Maak kennis met onze boeiende programmas! De V-cirkel Academie biedt al meer dan 25 jaar inspirerende programmas, altijd met het doel om mensen bewust te maken van hun onbewuste motivatie en drijfveer. De ervaring leert dat inzicht hierin levens blijvend positief verandert. Naast diverse kortere bewustwordingsprogrammas en masterclasses, bieden wij een professionele, Post HBO erkende, coachingsopleiding. Professionele opleiding Coachen op Drijfveren/V-cirkel coach Post-HBO.
Post-HBO Basisopleiding tot paardencoach. Facebook. LinkedIn. Twitter. YouTube.
Je hebt toegang tot internet nodig.; Je moet minimaal één dagdeel per week tijd hebben om te studeren en oefenen. Studiebelasting: ca 285 uur totaal, 102 uur verplichte contacturen bij de Post-HBO opleiding, de overige uren bestaan uit zelfstudie, oefenen met praktijkopdrachten met je eigen paard, zelfreflectie en begeleiding op afstand in de vorm van online supervisie. Studiebelasting van de opleiding op afstand is ca 100 uur. Hiervan zijn 26 uren online live bijeenkomsten. Studenten van de Post HBO leergang zijn verplicht om alle praktijkdagen te volgen.
Thuisstudie HBO Coaching, Counseling Diagnostiek via Thuis-Opleiding.nl.
Dan zullen onder andere je gesprekstechnieken verbeteren! Wat doe je bij de thuisopleiding HBO Coaching, Counseling Diagnostiek? Voorbeelden van onderwerpen die tijdens de opleiding aan bod komen: communicatie met de cliënt, een intakegesprek voeren en het opstellen van een hulpverleningsplan.
Opleiding paardencoach 2 post-hbo HorSense.
Excellent coach deel 2 post hbo. Intervisie voor coaches. Verdiepingsweek in Portugal. Opleiding paardencoach 2 Post-HBO. Tijdens de opleiding Excellent Coach 2 post-hbo heb ik een geweldige ontwikkeling doorgemaakt. De verdieping tijdens de opleidingsdagen, intervisie en zelfstudie-uren heeft ervoor gezorgd dat ik als coach met Paard als Spiegel stevig in mijn schoenen sta en krachtige tools heb om andere mensen dit ook te laten ervaren. Mirjam, deelnemer Excellent Coach 2 post-hbo. Tijdens de post-hbo opleiding Excellent Coach deel 2 werk je tijdens tweeëntwintig dagdelen, veertig zelfstudie-uren en in het assessmentprogramma Talentwijzer aan je ontwikkeling tot gediplomeerd post-hbo coach met de methodiek Paard als Spiegel. Lees hier verder.: Jij als post-hbo Excellent Coach. Je hebt al ervaring met coaching al dan niet met Paard als Spiegel.
HBO Leergang Personeelsmanagement en Coaching HBO diploma.
Deze veelzijdige HBO Leergang Personeelsmanagement en Coaching biedt u de juiste theorie en praktijkgerichte opdrachten om uw kennis omtrent Personeelsmanagement en coaching te vergroten. Gedurende deze HBO Leergang Personeelsmanagement en Coaching krijgt u inzicht in effectieve coaching, leert u medewerkersbeoordelingen uit te voeren, bent u in staat om een coaching plan op te stellen en heeft u inzicht in de stijlen van coaching.

Contacteer ons