Zoeken naar hbo coaching deeltijd

Opleidingen HZ University of Applied Sciences.
Met jouw kennis op het gebied van economie, management en recht los je bedrijfskundige vraagstukken makkelijk op na de opleiding Bedrijfskunde. Deeltijd / 4 jaar / NL / Vlissingen. Bedrijfskunde Associate degree. In samenwerking met HZ en Avans kun je de Associate Degree Bedrijfskunde volgen aan de nieuwe AD-academie in Roosendaal. Voltijd / 2 jaar / NL / Roosendaal.
Opleiding tot loopbaanadviseur.
Met je diploma op zak is het verstandig daarna nog verschillende trainingen op het gebied van loopbaanadvisering, coaching en individuele begeleiding te volgen en enkele jaren werkervaring op te doen, bijvoorbeeld op een afdeling PO. Als loopbaanadviseur is het namelijk erg belangrijk dat je verschillende werkervaring en wat meer levenservaring hebt. Als je net van je opleiding komt, heb je dat meestal nog niet.
Studiekeuzeadvies en studiekeuzecoaching.
Werk Vitaliteit wil er aan bijdragen om dat doel met je te bereiken door middel van de volgende diensten: studiekeuzebegeleiding, loopbaancoaching of stressconsulticy. Met studiekeuzeadvies van Your Talent vind je een studie op mbo, hbo of wo-niveau die écht bij je past! Zero Training en coaching.
Opleiding tot Volwassenencoach/-counselor BGL partners.
Tijdens dit onderzoek wordt getoetst in hoeverre jouw vaktechnische en beroepsoverstijgende competenties voldoen aan de beroepsstandaard van de jeugd en gezinsprofessional. Het succesvol doorlopen van dit onderzoek, resulteert in een ervaringscertificaat met vakbekwaamheidsbewijs, waardoor herregistratie bij het beroepsregister SKJ als vakbekwame hbo jeugd en gezinsprofessional mogelijk is. De opleiding Volwassenencoach/-counselor vormt in dit kader een belangrijk opstap tot registratie. De opleiding tot Volwassenencoach/-counselor is tevens als bij en nascholing geaccrediteerd door Registerplein. Het aantal registerpunten is afhankelijk van de categorie waaronder u staat geregistreerd in het register 142 tot 865 registerpunten. 10.00-17.00 uur dagopleidingen. Hoofddorp, Doorn, Utrecht en Eindhoven. Lesdagen, themadagen, supervisie, leertherapie, e-coaching, toetsing en dagarrangementen. 165, door student zelf te verzorgen. Betalen in 5 termijnen is mogelijk, bijkomende administratiekosten 100. BGL is vrijgesteld van BTW. Klik op een startdatum om alle lesdagen te zien. 2021 1e kwartaal. Eindhoven startdatum: vrijdag 12 maart 2021 8682. Lestijd: 10.00-17.00 uur. 2021-2022 Opleiding op vrijdagen. Blok 1: Oplossingsgericht coachen.
hbo.
@ HBO niet meer negeren @ HBO negeren Volgen @ HBO volgen Volg je nu Je volgt @ HBO Ontvolgen @ HBO ontvolgen Geblokkeerd @ HBO geblokkeerd Deblokkeren @ HBO deblokkeren In afwachting Volgverzoek aan @ HBO in behandeling Annuleren Je volgverzoek aan @ HBO annuleren.
Pyttersen's' Nederlandse Almanak 2013 Google Boeken.
Veelvoorkomende woorden en zinsdelen. aangesloten activiteiten advies adviseren Algemeen Amersfoort Utr Amsterdam NH bedrijven begeleiding behandeling Behartigen beheer behoeve behoud belangen belangenbehartiging Bestuur Bestuurdhr: betrekking Bevorderen bieden bijdrage bijzonder binnen brengen Centrum Club collectie contacten diensten dieren Directie doel Doelstelling erfgoed ervaring Federatie Fonds gebied gebruik gehandicapten geschiedenis geven gezondheid gezondheidszorg goede groepen Groningen Haag ZH historische houden hulp info informatie instellingen Instituut internationale kennis kinderen kwaliteit land Landelijke leden leven maatschappelijke maken medische mensen middel mogelijk Museum nationale Nederlandse Vereniging netwerk nieuwe onafhankelijke ondernemingen ondersteunen onderwijs onderzoek ontwikkeling openbare Openingstijden opleiding Orgaan organisatie organiseren oude ouders patiënten personen Platform Postbus prof.dr professionele Raad Rotterdam ZH ruim samenwerking secr secretaris sector sociale stand Stichting Stichting telt stimuleren terrein toepassing totaal uitvoeren Universiteit Utrecht Utr verbeteren Vereniging telt verstrekken verzorgen voorlichting werken werkzaam weten wetenschappelijk onderzoek ziekte zoals zorg zowel. Pyttersen's' Nederlandse Almanak 2013. Pyttersen s Nederlandse Almanak. Bohn Stafleu van Loghum, 2012.
Opleiding tot Volwassenencoach/-counselor BGL partners.
tandartsen, verpleegkundigen, psychologen, psychotherapeuten, maatschappelijk werkers, cultureel werkers, orthopedagogen, agogen, sociologen, pastoraal werkers, onderwijskundigen, docenten, trainers, mentoren, supervisoren, coaches, consultants. Als deelnemer beschikt u over een HBO diploma of academisch denk en/of werkniveau. Download de Studeren" bij BGL" brochure. U ontvangt na voltooiing van uw opleiding een erkend diploma. SNRO geaccrediteerd diploma Volwassenencoach op post-HBO niveau. CEDEO en NRTO. BGL heeft een Cedeo-erkenning voor zowel de maatwerkactiviteiten als de opleidingen met een open inschrijving. Tevens heeft BGL een NRTO-keurmerk. Beide keurmerken zijn een erkenning voor de kwaliteit van onze producten en professionaliteit van onze dienstverlening. BGL staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Inschrijving in het CRKBO-register is een vereiste voor alle aanbieders van korte beroepsopleidingen die in aanmerking willen komen voor een BTW-vrijstelling beroepsonderwijs. De SNRO is een onafhankelijk instituut voor kwaliteitswaarborg van beroepsopleidingen en opleidingsinstituten op het terrein van de integrale en complementaire gezondheidszorg. BGL heeft een SNRO Systeemaccreditatie gekregen voor de Brede Coach opleiding en de daaropvolgende therapeutische verdiepingen.
hbo leefstijlcoach A plus Opleidingen.
De hbo leefstijlcoach maakt voor de cliënt inzichtelijk dat er samenhang is tussen lichaam, geest, emoties, relaties en zingeving. Hij zorgt dat de cliënt zijn doelen kan vertalen in concrete stappen en tot actie overgaat. Dit doet hij met doelgerichte coachings en trainingsmethodieken die zich richten op de situatie in het hier-en-nu. Het werk van de hbo leefstijlcoach biedt met deze werkwijze een mogelijkheid de zelfredzaamheid van mensen te vergroten, gericht op het kunnen blijven functioneren in hun leefomgeving. U ontwikkelt zich als specialist op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. De inzichten en technieken die u leert tijdens deze opleiding kunnen zowel preventief als curatief worden ingezet. U kunt als coach advies en begeleiding geven bij diverse vormen van lichamelijke, psychische en psychosomatische klachten. U kunt in het bedrijfsleven in het kader van vitaliteitsmanagement, trainingen en persoonlijke begeleiding geven om onder andere het ziekteverzuim terug te dringen en de werktevredenheid te vergroten. U kunt binnen de health sector cliënten begeleiden met vragen rondom vitaliteit. U kunt zelfstandig een praktijk starten als leefstijlcoach.

Contacteer ons