Meer resultaten voor opleiding coach

Lifestyle Burn-out coach LB coach. Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg Antwerpen, Gent, Genk, Maastricht.
Burn-out is geen psychische aandoening en is als zodanig niet opgenomen in de DSM-5, het internationaal classificatiesysteem voor psychische en psychiatrische aandoeningen. Burn-out is een extreme vorm van vermoeidheid met uitputting tot gevolg en komt vooral voor bij gedreven mensen die naar perfectie streven, te grote verantwoordelijkheid dragen en geen rustpauzes inbouwen. Ze plegen jarenlang zonder het te merken roofbouw op zichzelf. De Lifestyle Burn-out coach begeleidt deze mensen op natuurlijke wijze via een coachtraject zodat de vermoeidheid verdwijnt, het slaapritme zich herstelt, de levenswijze lifestyle zich normaliseert en dan weer zin in het leven krijgt. De ervaring leert ons dat deze directe en ongecompliceerde aanpak echt werkt. De Lifestyle Burn-out coach maakt tijdens zijn opleiding kennis met talrijke doeltreffende coachtechnieken en methodieken.
Vorming Bewegen op Verwijzing-coach Gezond Leven.
Zij delen hun ervaringen over de rol van de coach en de vereisten van het lokale beweegaanbod. Daarbij staan acht b's' centraal: bruikbaarheid, betaalbaarheid, bereikbaarheid, beschikbaarheid, begrijpbaarheid, bekendheid, betrouwbaarheid en begrip. Begeleiders: Wouter Cox, Dempsey Demeyer en Luc Lipkens. Dag 3: mensen motiveren.
Opleiding Trainer KNWU.
Niveaus KNWU Trainer. Deel deze pagina via. Bijscholing Wielertrainers Ploegleiders. Informatie voor trainers. Informatie voor trainers. De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. Wij zijn er voor iedereen met een wielerdroom. De KNWU is er niet alleen voor de top en wedstrijdsport.
opleiding coach
Wil je perfect voorbereid aan het examen beginnnen? Loop dan stage bij een coachingsbureau of een zelfstandig personal trainer. Tijdens een stage zet je de kennis uit de opleiding Personal Coach actief om in de praktijk. Je doet ook relevante werkervaring op en bouwt een professioneel netwerk uit.
Opleiding Professionele coach Coaching The Shift.
Word zelf professioneel coach! Of ontwikkel de coachende attitude en investeer in nieuwsgierige, creatieve en toegewijde medewerkers die persoonlijke groei boven comfort plaatsen. Optimaliseer de huidige teamwerking én de relaties van het team met alle stakeholders. Bouw zo aan een gezonde organisatie cultuur waarin openheid, vertrouwen en betrokkenheid leven. Transformatie start van binnenuit. Verhoog het bewustzijn bij uw mederwerkers door hen grensverleggende opleidingen aan te bieden die shifts in denkendoen, en zijn teweegbrengen. Professionele Coach opleiding.
Basisopleiding coaching Syntra AB.
Opleiding coach praktisch. De aangeleerde coachingstechnieken worden ook in de praktijk ingeoefend door middel van voorbeelden, oefeningen en demo's. Je ervaren docent is Tatiana Demesmaeker, actief als integraalcoach met aandacht voor dynamieken, mensen en structuren. In haar coaching put ze uit haar rijke bedrijfservaring. Deze opleiding is voor 3 u. erkend door het BIV als permanente vorming. kerncompetenties van coaching, welke plaats kan coaching innemen op de werkvloer en in je privé. inzicht in groepsdynamieken. patronen herkennen en tips om ze te doorbreken. geweldloze communicatie en ontwikkelingsgericht coachen. inoefenen coachingstechnieken en competenties. De basisopleiding coaching is er voor iedereen die streeft naar coachend leidinggeven en samenwerken. Deze basisopleiding is aangeraden voor teamleaders en managers die meer aandacht willen besteden aan duurzame teamprocessen. Wat na de opleiding Basisopleiding coaching. De aangeleerde coachingstechnieken helpen jou om beter met anderen collega's, werknemers, individuen te communiceren en samen te werken. Je kan coachend leiding geven en sturen. Wil je je nog verder ontwikkelen, check dan zeker onze opleidingen Persoonlijke ontwikkeling en Leiding geven. Inschrijven kan tot 24/02/2021.
Burn Out Coach opleiding.
Opleiding en training. Branding het versterkend effect van kleur. Coachen met NLP basics. Basiscursus thematisch coachen. Thematisch coachen met paarden. Cursus assertiviteit en zelfvertrouwen. Assertiviteit en zelfvertrouwen. Individuele Burn out coaching. Burn Out Coaching. Onze troeven in deze opleiding.: top docent met internationale erkenning. beperkt aantal deelnemers max. intensief en diepgaand. veel ruimte voor persoonlijke input. Luc Swinnen: arts en internationaal gerenommeerd stressconsultant. Luc Swinnen is arts, licentiaat in de verzekeringsgeneeskunde en statisticus. Sinds meer dan twintig jaar is hij bedrijfsconsulent en coach in verband met stress, emoties en geluk.
Opleiding Life Coach Connected Living 2021 Agape Academy body, mind spirit.
Deze 4-jarige Life Coach opleiding onderzoekt op welke manier spiritualiteit een aanvulling kan zijn voor coaching/psychotherapie en omgekeerd. Steeds meer mensen zoeken naar een manier om meer verbinding te maken met zichzelf, de ander en de natuur. Sjamanisme biedt een antwoord; het is onze visie dat rituelen en ceremonies van groot belang kunnen zijn voor deze mensen. Het therapiewerk / coachingswerk zorgt ervoor dat de studenten hun ervaringen opgedaan in het sjamanisme kunnen integreren en vertalen naar onze huidige samenleving. In deze opleiding hechten we belang aan het respecteren van zowel onze huidige westerse tradities, die gekenmerkt worden door wetenschappelijk denken alsook de oude universele gemeenschapstradities, die gekenmerkt worden door mythologisch denken.

Contacteer ons