Resultaten voor opleiding coach

Kyno-Coach Academie voor hond en mens.
Dan ben je bij onze Academie aan het juiste adres! Kyno-Coach is sinds augustus 2019 als opleidingscentrum gecertificeerd met het QFor kwaliteitslabel en onze opleidingen zijn erkend door de Vlaamse overheid. Wij zijn actief als dienstverlener voor de opleidingen hondentrainer, hondeninstructeur, hondengedragsoach en hondenspecialist binnen KMO-Portefeuille. Onze opleidingen zijn gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten, waarbij het welzijn van hond en mens in al zijn aspecten steeds centraal staat. We richten ons hierbij zowel op de hondenprofessional, als op mensen die de ambitie hebben om in de hondenbranche aan de slag te gaan, als op mensen die hun eigen hond beter willen leren begrijpen. Onze opleidingen zijn uitgebreid en bereiden je dan ook écht voor op het échte werk! Hondenprofessional zijn is een vakgebied geworden waar een degelijk diploma bij hoort en dat kan je bij onze Academie behalen! Onze Academie heeft drie leslocaties waar je telkens de volledige opleiding kan volgen.
Opleiding burn-out coach www.cbtra.be.
VCA Certificering, interne audit. Advies voor psychosociale preventie. Safety behaviour Veiligheidsgedrag. ISO 9001 implementatie en interne audits. De burn-out coach opleiding. Ons aanbod trainingen. Stress en Burn-out coach. Home Burn-out coach opleiding 8 dagen. Burn-out coach opleiding 8 dagen. Opleiding burn-out coach CBTra.
Cursusadministratie software met flexibele modules Coachview.
Coby Schoof Opleidingsadviseur Gemeente Hollandse Kroon. Naast dat we vele uren besparen, zet Coachview cursusadministratie ook eenvoudig in als datatool voor marketing. Yvette Hillenaar Business Unit Manager Pink Elephant. Dankzij de automatische workflow beheer ik nu voor 3 opleidingsportalen het complete aanbod. Janneke Popping Medewerker opleidingenadministratie ONS. Flink wat Excel-lijstjes zijn al uitgespaard en we maken aanzienlijk minder fouten. Bart Smits Dialogue. Coachview bespaart onze organisatie 1fte én mijzelf een halve dag werk per week. Marja Cousijnse train2work. Tijdens audits krijgen wij lovende commentaren op hoe cursusgegevens worden opgeslagen en bijgehouden met behulp van Coachview. Hervé Buisset Directeur De Nestor. Lees meer verhalen. Coachview maakt een team van jouw systemen. Als specialist in cursusadministratie software koppelen we graag met andere specialisten. Zo vormen we samen een hecht team. We koppelen daarom met veel andere pakketten en de lijst breidt zich nog steeds uit. Zo verminder je dubbele registratie en voorkom je fouten. Bekijk de integraties. Meer dan alleen. Cursusadministratie software implementeren. Software aanschaffen is makkelijk. Deze vervolgens optimaal inrichten is een stuk lastiger. Hier helpen we je bij. Met al onze ervaring en best practices kijken we hoe jouw unieke processen het beste in Coachview passen.
Vind een opleiding VDAB.
Mijn VDAB Log in op Mijn VDAB. Vind een werknemer. U bent hier. Vind een opleiding. Je kan nog steeds online leren, maar ook onze opleidingen in de opleidingscentra starten opnieuw op, stap voor stap en met aandacht voor ieders veiligheid.
Modulair programma: Coachen van medewerkers binnen de hulp en zorgverlening. De lessen van Merlijn. Basismodule.: Rapunzel.
Hoe je de zeilen zet, bepaal je wél helemaal zelf. Een goede coach ziet wie zijn spelers zijn, en laat hen zien wie ze kunnen zijn." Basismodule Professionele coaching. Vervolgmodule Verdieping individueel coachen. Behoort het begeleiden en coachen van medewerkers/teams tot één van je kerntaken in je job, en wil je je hierin verder bekwamen? Heb je een passie voor leren en ontwikkelen? Wil je graag als coach je mogelijkheden en vaardigheden om mensen en teams in beweging te brengen versterken? Wil je graag je arsenaal aan coachende interventies om mensen flexibel en vlot te laten functioneren in hun job, uitbreiden? Ben je op zoek hoe je als coach zingeving en resultaat met elkaar kan verbinden? Via dit modulaire programma willen we jullie flexibele leertrajecten aanbieden zodat je in functie van je eigen ontwikkeling en mogelijkheden een passend leertraject comfortabel kan doorlopen. Deze opleiding geeft me energie durf om met mijn teamleden tot groei te komen! Lees meer feedback van onze cursisten. Visie en opzet. Zelfsturing is zeer actueel, zeker in de snel veranderende en complexe wereld van vandaag. Medewerkers worden echter niet zomaar van de ene dag op de andere dag zelfsturend.
Basisopleiding coaching Syntra AB.
Drankpauze en broodjeslunch. In de basisopleiding coaching oefen je coachingtechnieken in om beter te interageren met anderen en dit zowel professioneel als privé. Basisopleiding coaching: waarom zou je deze opleiding volgen? Met een opleiding coaching kan je als ondernemer, leidinggevende of individu beter samenwerken en communiceren. In het bedrijfsleven is coaching een belangrijke middel om in groep resultaten te behalen. De kerncompetenties in deze basisopleiding coaching kan je toepassen in elke functie, samenwerkingsvorm alsook in je privé-leven. Als intro bekijken we wat coaching is en wat het kan zijn. Je verwerft kerncompetenties en leert sterker te staan in je coachende schoenen door zelfkennis en ontwikkeling. We analyseren vervolgens persoonlijkheden, groepsdynamiek, patronen en veel voorkomende blokkades. In deze basisopleiding leer je een coachende houding aan te nemen. Opleiding coach praktisch. De aangeleerde coachingstechnieken worden ook in de praktijk ingeoefend door middel van voorbeelden, oefeningen en demo's. Je ervaren docent is Tatiana Demesmaeker, actief als integraalcoach met aandacht voor dynamieken, mensen en structuren. In haar coaching put ze uit haar rijke bedrijfservaring. Deze opleiding is voor 3 u. erkend door het BIV als permanente vorming.
Opleiding tot coach.
Opleiding tot coach. Info over dementie en nu. Hoe kan ik coach worden. Opleiding tot coach. Veel gestelde vragen over Dementie en nu. Dementie en n u. Psycho-educatieprogramma voor mantelzorgers van personen met dementie. Aangeboden in Vlaanderen en in Nederland.
Lifestyle Burn-out coach LB coach. Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg Antwerpen, Gent, Genk, Maastricht.
Ze plegen jarenlang zonder het te merken roofbouw op zichzelf. De Lifestyle Burn-out coach begeleidt deze mensen op natuurlijke wijze via een coachtraject zodat de vermoeidheid verdwijnt, het slaapritme zich herstelt, de levenswijze lifestyle zich normaliseert en dan weer zin in het leven krijgt. De ervaring leert ons dat deze directe en ongecompliceerde aanpak echt werkt. De Lifestyle Burn-out coach maakt tijdens zijn opleiding kennis met talrijke doeltreffende coachtechnieken en methodieken.

Contacteer ons