Zoeken naar opleiding tot coach

Professional Coach Post-HBO Registeropleiding INZICHT Inzicht.
Masterclass Executive Business Coaching. Masterclass Intuïtief Coachen. Over organisatie ontwikkeling. Learningtrack Effectief en Bewust Leiderschap. Teamtraining Feedback en Communicatie. Teamtraining Emotionaliteit versus Professionaliteit. Teamcoaching en MT-begeleiding. Coaching on the Job. Burn-out Preventie en Herstel. Coaching voor Kinderen en Jongvolwassenen. Onze visie en werkwijze. Locaties en faciliteiten. Kwaliteit en certificeringen. In contact met Inzicht. Kom in contact met een van onze coaches voor een kennismakingsgesprek. Huis ter Duinstraat 27. 2202 CS Noordwijk. 3012 KN Rotterdam. 3581 ET Utrecht. 1011 BH Amsterdam. Inzicht op social media.: Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach. Wie zichzelf kent, kent iedereen. In deze opleiding wordt een brede vakinhoud met een hoog niveau van persoonlijke bewustwording gecombineerd, wat al ruim 15 jaar resulteert in een veelzijdige en verdiepende coachopleiding. In de eerste lesblokken staat de basis van coaching centraal: wie ben jij als coach?
NLP Master Coach Opleiding NLP Academie NLP Coach.
WAT LEER JE IN ONZE NLP MASTER COACH OPLEIDING. Module 1: NLP Master Practitioner 15 dagen. Waar een NLP Practitioner je bewust maakt van je gedachten en communicatie met anderen en je zelf, leer je in de Master Practitioner je communicatie nog scherper te maken en je zelf nog meer bewust te worden van jezelf en je omgeving. Herken hoe je, bijvoorbeeld, kan motiveren of zelf allergie kunt verlichten maar ook hoe je samen met je cliënten de weerstanden en hindernissen te lijf gaat en leer je hoe je Breakthrough sessies doet die er voor zorgen dat je cliënt in korte tijd grote stappen kan maken. Het volledige programma van de NLP Master Practitioner kun je hier bekijken. Je sluit deze module af met een officieel en internationaal certificaat. Module 2: Hypnose als methodiek bij coaching II 8 dagen.
De burn-out coach opleiding CBTRA.
Een examen moet u niet doen. Maar wij vragen wel een eindwerk te maken rond een coachingproject. Dit moet u de laatste cursusdag via een korte presentatie gaan verdedigen. De bedoeling is niet dadelijk om uw kennis te testen. Maar meer om u praktische ervaring te laten opdoen en te proeven van het echte coaching werk. Gaat u voldoende kennis hebben om een volwaardig burn-out coach te zijn na het beëindigen van de opleiding? De opleiding bij CBTra is samengesteld door ervaren coachen. Zij hebben de inhoud bepaald vanuit hun eigen ervaring als coach. Het is een vrij compleet pakket waar zowel theorie als coachingtechnieken ruim aangekaart worden. Na het behalen van de certificaat zal u zich een volwaardig burn-out coach kunnen noemen. Natuurlijk zal het opdoen van ervaring pas dan starten en u nog meer vormen als coach. Hoe weet u dat u met de burn-out opleiding bij CBTra de beste keuze maak? CBTra probeert zich te onderscheiden van andere opleidingscentra door de opleiding op te stellen vanuit de ervaring van een team van doorwinterde coaches. Er wordt extra aandacht besteed aan het echte bedrijfsleven, wat buiten de privésector, voor een grootdeel uw werkgebied kan zijn.
Opleiding tot Coach BGL partners.
Belangrijke pijlers worden gevormd door het Neuro-Linguïstisch Programmeren NLP, de Rationeel Emotieve Training RET, de Geweldloze Communicatie, het Oplossingsgericht werken, de Narratieve Therapie, het Systeemgericht werken, de Groepsdynamica. In de coaching leert u hoe u mensen kunt ondersteunen bij het optimaliseren van hun resultaten in het werk en het realiseren van hun persoonlijke ontwikkelwensen. U ontwikkelt een stijl van coaching die in het verlengde ligt van uw eigen kracht en persoonlijkheid. De opleidingen zijn geaccrediteerd en hebben een EQA-keurmerk European Quality Award. De opleiding Coach Practitioner is tevens een Post-HBO Registeropleiding. Na succesvolle afronding van de opleiding ontvangt u een officieel diploma van de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs Nederland. Download de opleidingsbrochure voor uitgebreidere informatie. Bekijk of deze opleiding geschikt voor u is. De opleidingen zijn bestemd voor leidinggevenden, staffunctionarissen, adviseurs, intern begeleiders en senior medewerkers die mensen met een behoefte aan coaching op een professionele manier willen stimuleren in hun persoonlijke ontwikkelingsproces. Als deelnemer beschikt u over een HBO diploma of academisch denk en/of werkniveau.
Opleiding tot kunstzinnig coach Art Of Eden.
Kunstzinnig werken met kinderen. over Art Of Eden. Online aanbod modules. Kunstzinnig werken met kinderen. Opleiding tot kunstzinnig coach. 1 dag per week / 30 maandagen per jaar. Voor wie is deze cursus? Voor iedereen die zijn voel en denkwereld wil ontwikkelen en graag kunstzinnig bezig is.
Professionele Coach Opleiding Start-to-Coach Apluscoaching.
Aplus Certified Trainers. Anja Pairoux is erkend bemiddelaar, life coach, MBTI-coach, trainer en auteur. Door verschillende opleidingen in België, Nederland en de USA, werd ze life coach. Anja profileerde zich als de eerste plusoudercoach in België en publiceerde in 2014 haar boek Je wist waar je aan begon. Zij volgde in 2011 een life coach training en vervolledigde deze training met het Leadership certificaat aan de John Maxwell academy VS in 2014. In 2013 volgde Anja een opleiding tot Stiefplan-coach en werd de eerste gecertifieerde Stiefplan-coach in België.
De burn-out coach opleiding CBTRA.
Ook zal er voldoende tijd gespendeerd worden aan het inoefenen van de aangeleerde technieken. Deze opleiding wordt daarom ook gegeven door meerdere docenten, gespecialiseerd in hun doelgebied. Schrijf u in tijdens de maand augustus 2019 en geniet van onze vroegboekkorting! Bedrijven: 2950 excl.BTW, met korting 2850 excl.BTW. Particulieren: 2470 incl. BTW, met korting 1990 incl. Werklozen: 1350 incl. BTW, met korting 1300 incl. Zelftest: Bent u in orde met uw preventiebeleid? Ga na of uw preventiebeleid voldoet aan de wetgeving met een intiatie-zelftest. Schrijf je in op. op sociale media. Consultancy, opleiding en coaching. In veiligheid, welzijn en kwaliteit ISO 9001. Heidriesstraat 106 bus1. 32 477 774 770. Veiligheid, welzijn en organisatie. Aankoopbeleid volgens 3 groene lichten. Preventie psychosociaal welzijn burn-out. Safety Behaviour: coach de coach. Stress, burn-out en persoonlijkheidsvorming. Burn-out coach avondopleiding. Burn-out coach opleiding 8 dagen. Burn-out preventiebeleid workshop 4h. Geweldloze communicatie Workshop 1 dag. Motivatie bevorderen workshop 4h. Omgaan met moeilijke personen en conflicten Workshop 1 dag. Professioneel assertief en zelfzeker Workshop 1 dag.
HBO Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Er zijn veel verschillende soorten coaches, zoals bijvoorbeeld een loopbaancoach, budgetcoach, kindercoach, burn-outcoach, mental coach, gezondheidscoach en relatiecoach. Door middel van een opleiding tot coach kun je je specialiseren in een bepaalde richting en de benodigde kennis en vaardigheden ontwikkelen om succesvol als coach aan de slag te gaan.

Contacteer ons