Meer resultaten voor opleiding tot gecertificeerd coach

Training Coaching Square Opleidingscentrum Opleidingen.be Business.
logistiek en transport. persoonlijke ontwikkeling coaching leadership. Per stad /streek / gemeente. Brussel 19 gemeenten. Op thema Gelieve een sector te kiezen voor u een thema selecteert. Per type opleiding. Opleiding op vaste data interbedrijvenopleiding. Opleiding in uw bedrijf opleiding op maat. Last minute verlaagde prijs. Per uitgereikt diploma. Op maat intra. Last Minute lagere prijs. Cataloog van de opleidingen. Alle CVs van freelance lesgevers. Een CV van een freelance lesgever inschrijven. Training coaching square. Dit opleidingscentrum volgen op Opleidingen.be. Persoonlijke ontwikkeling coaching leadership 17. Alle sectoren en themas bekijken. Zone 1 Researchpark 210 8. BVBA Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Managing Partner, Master Certifed Coach. Professional Certified Coach Mentor Trainer Mediator Consultant. Professional Certified Coach. Professional Certified Coach, Trainer. Professional Certified Coach, Trainer. Professional Certified Coach, Trainer. Alle medewerkers bekijken. Verzorgt opleidingen in. Frans, Nederlands, Engels. The Coaching Square is een drietalige NL, FR, EN organisatie die zich specialiseert in.: 1 opleiding van coaches tot internationaal gecertificeerde coaches volgens de normen van de International Coach Federation. De certificatie gebeurt via onze ROOT-GROW opleiding. Onze ACTP accreditatie heeft als voordeel dat je geen afzonderlijke examens meer moet afleggen bij de ICF.
Verkorte opleiding tot i-Coach in het PO VO.
Voor leraren die zich op dit terrein willen specialiseren, biedt deze opleiding de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot coach van leraren en begeleid jij leraren naar effectief digitaal onderwijs. Maximaal 18 plaatsen. Om het interactieve karakter te kunnen waarborgen worden maximaal 18 deelnemers per opleiding toegelaten. Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld, dus wij verzoeken je om tijdig aan te melden. Deze curus is geregistreerd bij het lerarenportfolio: 00501-05127. Gratis boek: Effectief leren met ICT." Iedere deelnemer ontvangt gratis het boek Effectief leren met ICT van Patricia van Slobbe en Michel van Ast. Certificaat van deelname. Na het volgen van deze cursus ontvang je een i-Coach certificaat van ons. Hiermee kun je je expertise op school aantonen. Aansluiting Post-HBO i-Coach. Je kunt ervoor kiezen om na deze verkorte SBO-opleiding een gecertificeerd Post-HBO diploma te behalen. Hiertoe biedt Via Vinci Academy een 1-jarige opleiding voor i-Coach. Onderdelen van de Verkorte Opleiding i-Coach in het PO VO van SBO kun je inbrengen in de Via Vinci Post-HBO opleiding.
NLP Master Coach Opleiding NLP Academie NLP Coach.
WAT LEER JE IN ONZE NLP MASTER COACH OPLEIDING. Module 1: NLP Master Practitioner 15 dagen. Waar een NLP Practitioner je bewust maakt van je gedachten en communicatie met anderen en je zelf, leer je in de Master Practitioner je communicatie nog scherper te maken en je zelf nog meer bewust te worden van jezelf en je omgeving. Herken hoe je, bijvoorbeeld, kan motiveren of zelf allergie kunt verlichten maar ook hoe je samen met je cliënten de weerstanden en hindernissen te lijf gaat en leer je hoe je Breakthrough sessies doet die er voor zorgen dat je cliënt in korte tijd grote stappen kan maken. Het volledige programma van de NLP Master Practitioner kun je hier bekijken. Je sluit deze module af met een officieel en internationaal certificaat. Module 2: Hypnose als methodiek bij coaching II 8 dagen. Hypnose is een krachtig instrument voor krachtige en blijvende verandering. Of het nu gaat om stoppen met roken of om angsten en fobieën te lijf te gaan.
Coachopleiding GORTcoaching NOBCO Gecertificeerd.
De opleiding is van het begin tot het einde goed verzorgd. Alle mensen bij GORTcoaching hebben tot doel om jou een onvergetelijke leerervaring te bieden. De scholing zit goed in elkaar en de lesdagen worden met liefde gegeven. De reflectieverslagen worden met zorg nagekeken en vervolgens nog als bonus een supervisiegesprek om even terug te kijken op het hele proces. Het hele proces wordt constant van opbouwende feedback voorzien. Voor iedereen die het coachvak wil leren een aanbeveling. Bedrijfsmaatschappelijk werker en onderwijskundige. De opleiding voldeed aan alles wat ik ervan verwachtte, en meer. Ondanks het feit dat de deelnemers heel divers waren qua achtergrond, ervaring en leeftijd, voelde iedereen zich vrij om feedback te geven en ontvangen. Mede omdat de trainers, zonder heel nadrukkelijk aanwezig te zijn het proces met respect voor het individu telkens een stapje verder konden brengen. Deze opleiding is een aanrader voor iedereen voor wie coaching een belangrijk onderdeel van hun functie is, en die dit professioneler willen aanpakken. Of voor mensen die overwegen een start te maken met een bestaan als coach, en willen onderzoeken of het bij ze past.
BCoach Post HBO coachopleiding met toekomst tot geregistreerd coach.
Spring naar content. Opleiding tot loopbaancoach en levenscoach / life coach. Coachen op de Werkvloer. TMA Teamanalyse training. TMA Talent Game. TMA los bestellen. Login BCoach Portal TMA experts. Facebook Twitter Google Linkedin Xing Youtube Skype Email. Opleiding tot loopbaancoach en levenscoach / life coach. Coachen op de Werkvloer. TMA Teamanalyse training. TMA Talent Game. TMA los bestellen. ben je op zoek naar. Wanneer je op zoek bent naar een register-coachopleiding, lees dan hieronder verder hoe je jezelf kan ontwikkelen tot een Europees geregistreerde coach! De meest persoonlijke en complete opleiding tot loopbaan en levenscoach! lees hieronder verder. wil je graag meer. Wil je als leidinggevende, medewerker, therapeut, medicus etc. jouw coachvaardigheden een boost geven? En wil je meer inzicht krijgen hoe je talent in jouw omgeving kan ontwikkelen? klik dan hier door voor meer informatie. Register Coachopleiding Loopbaan en Levenscoach. Boeken en bronnen. Open dag workshop kennismaken met BCoach coachopleiding. een bewezen opleiding. De Post HBO Coachopleiding met toekomst.
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
Bij inschrijving word je uitgenodigd voor een intake gesprek. Het intake gesprek kan mogelijk vervallen wanneer je aan een introductiemiddag hebt deelgenomen. Als je aan alle studietaken hebt voldaan en het examen met een voldoende hebt afgerond, kom je in aanmerking voor het diploma Professioneel Coach Practitioner. Je kunt je dan als coach aansluiten bij het NOBCO op Practitioner niveau en je kunt je inschrijven in het Post HBO register van het CPION kosten voor inschrijving in het CPION Post HBO register bedragen 75. Heb je alle lesdagen gevolgd, het examen met een voldoende afgerond, maar de studietaken niet afgerond, dan krijg je een certificaat. Volg je alle lesdagen, dan kom je in aanmerking voor een bewijs van deelname. Post HBO certificering.: De opleiding Professioneel Coach is gecertificeerd door de Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs Nederland SPHBO. Daarmee is de opleiding een erkende registeropleiding waarvan gediplomeerden worden opgenomen in het register van de stichting. Dit register kan door bijvoorbeeld personeelsfunctionarissen worden geraadpleegd die getuigschriften willen verifiëren. Stichting Post HBO Nederland is een onderdeel van het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland CPION.
Keulseweg erkende opleiding coachen met paarden.
Dan is de coachopleiding equine assisted coach iets voor jou! De opleiding equine assisted coach level 1 is een complete coachopleiding waarin je de kennis en technieken krijgt aangereikt om ervaringsgericht te coachen in samenwerking met paarden. Het doel is jezelf in deze opleiding te ontwikkelen tot een zelfbewuste en professionele, gecertificeerde coach die met paarden samenwerkt, maar ook in staat is een ervaringsgericht proces zonder paarden te begeleiden.
Coach Opleiding Creative Consciousness.
Het Examenpakket is een extra optie: bij het succesvol afronden daarvan krijg je toegang tot registratie bij het ICF als gecertificeerd coach. Wat maakt dat het examen pakket een extra optie is? Het succesvol afronden van het examenpakket geeft toegang tot zelfstandige registratie bij de ICF International Coach Federation. Maar niet iedereen die deze opleiding volgt, doet dit om dat te bereiken. Een substantieel aantal deelnemers kiest juist voor deze opleiding omdat de ICF accreditatie een keurmerk is voor een hoge kwaliteit van training en opleiding. Voor deze groep mensen is het examen en de accreditatie niet of minder van belang. De opleiding is dan ook bijzonder geschikt voor mensen die mensen werken, denk aan leidinggevenden, managers nieuwe stijl zelfsturing, ondernemers, HR managers, coördinatoren, maatschappelijk werkers etc. Daarnaast is de opleiding ook geschikt als een als persoonlijk ontwikkeltraject. Immers alles wat je in je zakelijk en persoonlijk leven wilt bereiken omvat communicatie en taal, en coaching is een manier van communiceren die jezelf en de ander versterkt.

Contacteer ons