Op zoek naar opleiding tot gecertificeerd coach?

Opleiding tot PRO Coach gecertificeerd The Cycling Academy PRO.
Onze gecertificeerde opleiding om aan de slag te gaan als PRO Coach. Wil jij ambitieuze sporters begeleiden, trainingsschemas maken en ervoor zorgen dat je coachee zijn doelen behaalt? Meld je dan aan voor onze opleiding tot PRO coach. Onze opleiding richt zich op inspanningsfysiologie, trainingsleer, blessure preventie coaching vaardigheden en coaching systemen.
Opleiding tot professioneel coach Balansgroep.nl.
Opleiding tot professioneel coach. Meld je aan voor de opleiding tot professioneel coach en behaal in één jaar jouw erkende diploma. De Registeropleiding tot Professioneel Coach is een opleiding tot allround coach op Practitioner niveau NOBCO. Na een opleidingstraject van één jaar 20 lesdagen ben je in staat als zelfstandig coach te werken, zowel op gebied van personal coaching als op het gebied van loopbaancoaching.
Basisopleiding coaching Syntra AB.
Drankpauze en broodjeslunch. In de basisopleiding coaching oefen je coachingtechnieken in om beter te interageren met anderen en dit zowel professioneel als privé. Basisopleiding coaching: waarom zou je deze opleiding volgen? Met een opleiding coaching kan je als ondernemer, leidinggevende of individu beter samenwerken en communiceren. In het bedrijfsleven is coaching een belangrijke middel om in groep resultaten te behalen. De kerncompetenties in deze basisopleiding coaching kan je toepassen in elke functie, samenwerkingsvorm alsook in je privé-leven. Als intro bekijken we wat coaching is en wat het kan zijn. Je verwerft kerncompetenties en leert sterker te staan in je coachende schoenen door zelfkennis en ontwikkeling. We analyseren vervolgens persoonlijkheden, groepsdynamiek, patronen en veel voorkomende blokkades. In deze basisopleiding leer je een coachende houding aan te nemen. Opleiding coach praktisch. De aangeleerde coachingstechnieken worden ook in de praktijk ingeoefend door middel van voorbeelden, oefeningen en demo's. Je ervaren docent is Tatiana Demesmaeker, actief als integraalcoach met aandacht voor dynamieken, mensen en structuren. In haar coaching put ze uit haar rijke bedrijfservaring. Deze opleiding is voor 3 u. erkend door het BIV als permanente vorming.
Erkende Opleiding tot Professioneel Coach Post-HBO.
Je wilt professioneel coachen en bent op zoek naar een erkende opleiding tot coach. De beroepsopleiding tot Professioneel Coach is een praktijkgerichte coach opleiding met diepgang, bedoeld voor hen die zich als zelfstandig coach willen vestigen of coachgericht binnen een organisatie willen werken. Het lesprogramma omvat de basistechnieken welke nodig zijn om coachgerichte persoonlijke en organisatievraagstukken op effectieve wijze te begeleiden. Waarom kiezen voor deze coach opleiding? Inhoudelijke theoretische kennis van het coachvak wordt gecombineerd met het onder begeleiding intrainen van praktische vaardigheden. Een succesvol coach is zich bewust van de effecten van non-verbale communicatie en overdracht. Daarom vormen zelfonderzoek en zelfreflectie een belangrijk onderdeel van deze coach opleiding. Al tijdens de opleiding ga je echte coachees begeleiden, leer je hoe je een coach praktijk opzet en hoe jij je, met jouw kwaliteiten, kunt differentiëren van andere coaches.
NLP Trainers Training Arcturus.
Op bovenbewust niveau stelt zich daarbij de vraag hoe je onbewuste impulsen van jezelf en van anderen snel kan herkennen en op constructieve wijze kan kaderen. In de opleiding tot NLP Trainer leer je vooronderstellingen, barrières en overtuigingen die een goede presentatie in de weg staan, te herkennen en op te heffen. De opleiding is ontworpen volgens het model van onze partner, het New York Training Institute NYTI voor NLP en aangevuld met extra opleidingsonderdelen door Eric Schneider. Het traject omvat verschillende onderdelen. Klik op de modules voor meer uitleg.: Module: Effectief communiceren met groepen. Module: Teachen van NLP. Praktijk: assisteren van 2 x een NLP Practitioner en 2 x een NLP Master Practitioner opleiding. Extra: 1 opleiding of workshop te volgen aan een extern instituut als Vidarte, Response Instituut of Dilts prijs niet inbegrepen. Certificatie: In het kader van je certificatie dien je een schriftelijk werkstuk in te leveren waaruit blijkt dat je op een creatieve manier NLP kunt toepassen. Dit werkstuk presenteer je voor een groep van trainers van gelieerde instituten. De inhoud en de structuur van dit werkstuk worden bepaald in overleg met de hoofdtrainer van je opleiding.
school voor coaching mental coaching sport opleiding opleiding tot coach.
Als jij aan deze opleiding deelneemt en coach wordt, is Lumen weer een coach rijker. Zo kunnen we garanderen dat vele federale organisaties een beroep kunnen doen op een gecertificeerde en ervaren coach bij veranderingen, begeleidingen, trajecten voor hun medewerkers.
De basis-skills van de coach Opleiding Ontwikkeling Organisatieondersteuning.
Als je de opleiding volgt en door Lumen wordt opgeleid tot coach, vragen we je om je als Lumen-coach te engageren voor enkele coachingtrajecten bij andere organisaties. Op het programma. Tijdens de opleidingsdagen verdiep je je in verschillende facetten van het coachen.: De basishouding en de deontologie van de coach. Hoe win je het vertrouwen van een coachee en hoe bouw je een band op?
Presentatiecoach / Presentatietrainer. Fascinerend en dankbaar vak!
Je kunt iedereen leren beter te presenteren. Leer je cliënten of collegas ontspannen, boeiend en professioneel presenteren. Er is steeds meer vraag naar persoonsgerichte coaching en training in presenteren. In de unieke Opleiding tot Presentatie acoach en trainer ontwikkel je vaardigheden die zijn gericht op persoonlijk coachen en trainen bij presenteren. Met inspirerende docenten oefen je methodes, werkvormen en technieken om sprekers, individueel en in groepsverband, in relatief korte tijd zelfverzekerd, boeiend en ontspannen te leren presenteren. Basisleergang tot Presentatiecoach. Opleiding tot Presentatiecoach en Presentatietrainer. Opleiding tot Gecertificeerd Presentatiecoach. Opleiding tot Gecertificeerd Presentatiecoach Presentatietrainer. Module tot Presentatietrainer voor ex-deelnemers. Schrijf je in! Praktijkgericht en direct toepasbaar. De opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met coach en trainambitie die hun aanbod willen uitbreiden met presentatiecoaching en/of training.

Contacteer ons