Meer resultaten voor opleiding professioneel coach

Home Leren in de social profit VIVO.
Het leer en opleidingsbeleid in je organisatie vormgeven? Succesfactoren en tips. Wegwijs in het thema: waarom en hoe leren wij? Met deze website wil VIVO.: het belang van investeren in leren motiveren. bijdragen aan de kwaliteit van je leer en opleidingsbeleid.
Home Leren in de social profit VIVO.
Hoe doe je dat? in de social profit. Het leer en opleidingsbeleid in je organisatie vormgeven? Succesfactoren en tips. Wegwijs in het thema: waarom en hoe leren wij? Met deze website wil VIVO.: het belang van investeren in leren motiveren. bijdragen aan de kwaliteit van je leer en opleidingsbeleid. Werkgevers of werknemer? Voor ieder wat wils.: info, instrumenten en voorbeelden voor een kwalitatief opleidingsbeleid. een toolbox met handvaten en tips om werk te maken van je eigen ontwikkeling. Met anderhalve voet in de praktijk. Laat je inspireren door n van de praktijkgetuigenissen. Wat kunnen wij nog van jou leren? Deel jouw verhaal: info@lerenindesocialprofit.be. Een VIVO project. VIVO Vlaams Instituut voor Vorming en Opleiding.
Opleidingen Coaching Opleiding.nl.
Effectief coachen en communiceren met NLP klassikaal/virtual classrooms LOI. Zelfstandig coach LOI. 14 maanden Vanaf 99550, incl. Professioneel life coach klassikaal/virtual classrooms LOI. 8 maanden Vanaf 1.58150, incl. Professioneel life coach LOI. 8 maanden Vanaf 94950, incl. Basisvaardigheden coaching klassikaal/virtual classrooms LOI. 4 maanden Vanaf 70550, incl. Professioneel kindercoach LOI. 12 maanden Vanaf 1.07590, incl. 4 maanden Vanaf 36052, incl. 3 maanden Vanaf 32435, incl. 7 maanden Vanaf 68890, incl. Life coach NTI. 4 maanden Vanaf 49020, incl. Onze beste opleidingen. Bekijk deze opleiding. 3 maanden Vakopleiding. Bekijk deze opleiding. Post HBO Coaching en Begeleiding.
Complete ontwikkelingsgerichte coachopleiding Het Ontwikkelingsinstituut.
interventies leren uitvoeren.; in je eigen attitude en aanpak meer zachtsturend en ontwikkelingsgericht te werk gaan.; hogere vormen van zelfsturing activeren bij de cliënt.; in de dans van volgen en leiden verschil inbrengen via bewustzijn, metaforen, feedback, enzovoort. Wat maakt deze opleiding compleet? Je kan aan deze opleiding starten zonder enige vooropleiding of voorkennis. We besteden bewust voldoende aandacht aan het verwerven of aanscherpen van basiscompetenties. Op die manier reiken we jou de vaardigheden aan om aan coachinggesprekken te beginnen, en door veelvuldig oefenen integreer je ze na een tijdje onbewust. Uiteraard kan je je na deze complete opleiding verder bijscholen, bijvoorbeeld tot natuurcoach of perfectionismecoach, of met een NLP-opleiding. Buiten de opleidingsdagen wordt volgende tijdsinvestering gevraagd aan de deelnemers.: deelname aan een oefengroep 2 à 3 tussen tussen twee opleidingsblokken. werken met twee oefencoaches. Telkens ongeveer vier sessies van één uur. Ik schrijf me nu in. Download de brochure. Vraag meer info. Infomoment Ontwikkelingsgericht coachen. Ontdek het boek Ontwikkelingsgericht Coachen. Het Vorkmodel als leidraad. Presentatie Ontwikkelingsgericht coachen met de vork. Presentatie Ontwikkelingsgericht Coachen de 5 verschillen. Integreer de natuur in je werk als coach. Een opleiding voor mensen die professioneel aan de slag willen met perfectionisme.
Leergang Coach Opleidingstraject ook virtueel Schouten Nelissen University of Applied Sciences.
We zitten voor je klaar! Ontwikkel professionele coachingsvaardigheden. Maak je een unieke coachingstijl met persoonlijke visie eigen. Deel één van het door NOBCO/EMCC geaccrediteerde opleidingstraject. 8 dagen 7 maanden. Start al in februari. Dit ga je leren in Leergang Coach Opleidingstraject ook virtueel. Coachen is een vak, ook als je dit binnen een organisatie doet als nevenfunctie. Hoe beter je het vak onder de knie hebt, hoe meer je jouw coachee bereikt en in beweging brengt. De Leergang Coach is een compacte en complete opleiding, gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap die een diepere en snellere verandering realiseren bij de coachee. Twee voorbeelden van dergelijke ontwikkelingen zijn de Acceptance Commitment Theory ACT en Mindfulness-Based Cognitive Therapy MBCT. De Leergang Coach gaat uit van de positieve psychologie waarin jij als coach het meest effectief bent wanneer jij je richt op het potentieel van de coachee: zijn/haar kwaliteiten, waarden en ambities staan centraal. De opleiding biedt naast theoretische verdieping vooral veel oefening. Tijdens deze training krijg jij toegang tot het online platform New Heroes.
Coaching Voor Mij Opleidingen voor coaches. Bekijk hier een aantal coachopleidingen.
U leert de standaardtechnieken, maar met een verdieping: wij geven u de essentie ervan mee, met minder bekende nuances waarmee u onmiddellijk op een natuurlijke manier mensen als coach kunt begeleiden. Centrum GEA is een erkend vormingscentrum voor trainingen en individuele begeleiding in zelfontplooiing en coaching. Inspirerend leiden en begeleiden, communicatie en intuïtieve ontwikkeling behoren tot de kerndomeinen van Centrum GEA. Op deze gebieden speelt Centrum GEA al 26 jaar een belangrijke rol in Vlaanderen. Institute of Neurocogntivism. Ontdek nieuwe schemas voor het interpreteren en managen van gedrag. Verfijn uw diagnostische vaardigheden en leer efficiënter te handelen. Verdiep u gedurende 12 dagen in de basis van de N.G.M, de Neurocognitieve en Gedragsmatige Methode, en ervaar een rijkdom aan vernieuwende inzichten. Overtuig u van deze heldere, rigoureuze en interactieve aanpak. Deze opleiding wordt afgesloten door een kwalificatietest. HRD Academy verzorgt trainingen en leertrajecten in België voor Coaches, trainers, consultants en HR managers. Het aanbod is onderverdeeld in.: Coachen en adviseren. Biedt individuele sessies, groepsbegeleiding en coachopleiding aan in Gent, Mechelen, Ieper en Gouda.
Register opleiding tot professioneel coach ZonderMeer.
Na het volgen van deze opleiding bent je staat als zelfstandig coach te werken, zowel op gebied van personal coaching als op het gebied van loopbaancoaching. Deze opleiding wordt verzorgt door Balansgroep. Inhoud van de opleiding. De opleiding omvat 10 theoriedagen en 10 praktijkdagen, supervisie en intervisie. Het theoretische gedeelte is veelomvattend en het praktijkgedeelte degelijk van opzet. Onder begeleiding van een studiecoach voert de student drie volledige coachtrajecten uit. Bovendien ontvangt de deelnemer zelf ook een volledig coachtraject. Er wordt getraind in de volgende tools, methoden en vaardigheden.: De kunst van het vragen stellen. Ethische gedragscode voor coaches. Waarnemen, feedback geven, spiegelen, reflecteren en samenvatten. Communicatie en gesprekstechnieken, Grow model. Fasering van het coachtraject. De vier elementen als procesmodel willen, voelen, denken, doen. Balans Kleurentest; een persoonlijkheidstest zie website. Kernkwaliteiten en valkuilen; zelfkennis en inzicht. Biografisch werken, levenslijnen. Geweldloze communicatie, overdracht en tegenoverdracht. Transactionele analyse en dramadriehoek, omgaan met weerstand. Creatiespiraal, visie/missie en actieplan. RET methode, opsporen van negatieve overtuigingen en patronen. Stressmanagement en vitaliteitscoaching. Competentiegericht coachen, time management. Loopbaan coaching en beroepskeuze. Toepassen van coachstijlen.: Systemisch coachen met tafelopstellingen en vloerankers. Confronterend en provocatief coachen.
Bladeren in opleidingen, cursussen en trainingen in Coaching Intermediair.nl.
Korte Opleiding Trainer/Coach Dit is een intensieve Basisopleiding voor mensen die professioneel opgeleid willen worden, maar geen tijd hebben voor lange opleidingstr. Voor managers, leidinggevenden en staffunctionarissen die behoefte hebben aan inspiratie, nieuwe inzichten, reflectie op eigen functioneren en intensieve individuele begeleidi. In-company / Maatwerk. Leergang Coaching: opleiding tot coach EQA-geaccrediteerd. Investeer in een stevige basis voor jouw ontwikkeling als professioneel coach Is professioneel coach worden jouw doel? Na de EQA-geaccrediteerde leergang Coaching: opleid. Coaching: Training Ontdek Verbeter als Coach. Ontdek Verbeter als Coach: Een training van Xzellent waarin je je coachingsvaardigheden sterk verbetert. Je hebt al in de begeleidende of adviserende sfeer te maken me. In-company / Maatwerk. Opleiding inspirerend coachen. Coaching is een krachtig instrument om resultaten te verbeteren, communicatie en samenwerking te optimaliseren, dynamiek en enthousiasme te bevorderen, ideeën te genereren, een. Onderwerpen in Opleiding Onderwijs.: Train de trainer 141. Coaching Basis 117. Voortgezet Onderwijs 74. Facilitator / Faciliteren 46. Toetsen beoordelen 43. Leraar Basisonderwijs / PABO 35. Life Coach 35. Didactische vaardigheden 27. Burn-out coaching trajecten 27. Rekenonderwijs Dyscalculie 23. Groepsinterventie RET 17. ADHD / ADD 14. Agile / Lean Teamcoaching 14. Lerarenopleiding Wiskunde 10. Burn-out coach worden 9.

Contacteer ons