Zoeken naar opleiding professioneel coach

De burn-out coach opleiding CBTRA.
Burn-out coach opleiding 8 dagen. Burn-out preventiebeleid workshop 4h. Doe jezelf meer energie cadeau in 4 weken tijd! Geweldloze communicatie Workshop 1 dag. Mindfulness Training 8 weken. Motivatie bevorderen workshop 4h. Omgaan met moeilijke personen en conflicten Workshop 1 dag. Professioneel assertief en zelfzeker Workshop 1 dag.
Professional Coach Post-HBO Registeropleiding INZICHT Inzicht.
Masterclass Systemisch Coachen. Masterclass Coachen op Kern-emoties. Masterclass Executive Business Coaching. Masterclass Intuïtief Coachen. Over organisatie ontwikkeling. Learningtrack Effectief en Bewust Leiderschap. Teamtraining Feedback en Communicatie. Teamtraining Emotionaliteit versus Professionaliteit. Teamcoaching en MT-begeleiding. Coaching on the Job. Burn-out Preventie en Herstel. Coaching voor Kinderen en Jongvolwassenen. Onze visie en werkwijze. Locaties en faciliteiten. Kwaliteit en certificeringen. Post-HBO Registeropleiding tot Professional Coach. Learningtrack Effectief en Bewust Leiderschap. Learningtrack Personal Development Entrepreneurs. Masterclass Systemisch Coachen. Masterclass Coachen op Kern-emoties. Masterclass Executive Business Coaching. Masterclass Intuïtief Coachen. Over organisatie ontwikkeling. Learningtrack Effectief en Bewust Leiderschap. Teamtraining Feedback en Communicatie. Teamtraining Emotionaliteit versus Professionaliteit. Teamcoaching en MT-begeleiding. Coaching on the Job. Burn-out Preventie en Herstel. Coaching voor Kinderen en Jongvolwassenen. Onze visie en werkwijze. Locaties en faciliteiten. Kwaliteit en certificeringen. In contact met Inzicht. Kom in contact met een van onze coaches voor een kennismakingsgesprek. Huis ter Duinstraat 27. 2202 CS Noordwijk. 3012 KN Rotterdam. 3581 ET Utrecht. 1011 BH Amsterdam. Inzicht op social media.: Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach. Wie zichzelf kent, kent iedereen. In deze opleiding wordt een brede vakinhoud met een hoog niveau van persoonlijke bewustwording gecombineerd, wat al ruim 15 jaar resulteert in een veelzijdige en verdiepende coachopleiding.
Bladeren in opleidingen, cursussen en trainingen in Coaching Intermediair.nl.
Master Coach Strategic Intervention. BPD Master Coach Strategic Intervention Een goede coach creëert ruimte om mensen hun kwaliteiten te laten ontdekken, ontwikkelen en gebruiken. Een excellente coach fac. Opleiding Professioneel Trainer/Coach. 88, 56 reviews. Opleiding Professioneel Trainer/Coach Deze zeer intensieve opleiding is uitgekozen tot de hoogst gewaardeerde opleiding van Nederland en uitermate geschikt voor mensen.
Counsellor en Coach Opleiding Academie voor Coaching en Counselling.
Altijd dicht in de buurt. Onze praktijkdagen starten bij voldoende deelname, minimaal acht personen, in: Antwerpen, Hasselt, Gent en online. NU: Online Counsellor Opleiding. Dit jaar starten we graag met onze Online Counsellor opleiding. Via een e-platform word je opgeleid tot Professioneel Counsellor. Informatie en Open Deur Dagen. Op deze informatiedag / middag / avond kun je kennismaken met de trainer van de locatie, krijg je de informatie. Gebruik jij ook wel eens een excuus om iets niet te doen? Zou het niet mooi zijn om dat excuus. Interesse in dé opleiding tot Coach of Counsellor? In september starten we zeker weer met onze opleidingen. Het afgelopen jaar hebben we afgesloten met online-trainingen en kleine examens tot tevredenheid van alle partijen. Wat er ook gebeurt wij zijn er klaar voor en starten zeker. De Academie Coaching en Counselling ACC biedt verschillende opleidingen aan met ervaringsgericht leren, door persoonlijke ontwikkeling en groei, aandacht voor communicatie, gespreksvaardigheden, coaching, en veel meer.
Basisopleiding coaching Syntra AB.
Drankpauze en broodjeslunch. In de basisopleiding coaching oefen je coachingtechnieken in om beter te interageren met anderen en dit zowel professioneel als privé. Basisopleiding coaching: waarom zou je deze opleiding volgen? Met een opleiding coaching kan je als ondernemer, leidinggevende of individu beter samenwerken en communiceren. In het bedrijfsleven is coaching een belangrijke middel om in groep resultaten te behalen. De kerncompetenties in deze basisopleiding coaching kan je toepassen in elke functie, samenwerkingsvorm alsook in je privé-leven. Als intro bekijken we wat coaching is en wat het kan zijn. Je verwerft kerncompetenties en leert sterker te staan in je coachende schoenen door zelfkennis en ontwikkeling. We analyseren vervolgens persoonlijkheden, groepsdynamiek, patronen en veel voorkomende blokkades. In deze basisopleiding leer je een coachende houding aan te nemen. Opleiding coach praktisch. De aangeleerde coachingstechnieken worden ook in de praktijk ingeoefend door middel van voorbeelden, oefeningen en demo's. Je ervaren docent is Tatiana Demesmaeker, actief als integraalcoach met aandacht voor dynamieken, mensen en structuren. In haar coaching put ze uit haar rijke bedrijfservaring. Deze opleiding is voor 3 u. erkend door het BIV als permanente vorming.
Coach Opleiding in 8 dagen NOBCO erkend Amsterdam.
Erkend door NOBCO Nederlandse Orde voor Beroepscoaches en European Quality Award EMCC. De lessen vinden plaats op De Nederlandse Academie voor Psychotherapie, Klaprozenweg 123, 1033 NN Amsterdam. De intervisiegroep doe je bij je medestudenten thuis. Supervisie en leertherapie vinden plaats in de praktijk van de opleider. Kijk verder, Kom verder Download de Studiegids. DNA: voor de menselijke verandering. Je wilt een gedegen en innovatieve opleiding doen. En van een erkende kwaliteit. De Nederlandse Academie DNA is vanaf 1979 een betrouwbare partner voor iedereen die zich persoonlijk en professioneel wil ontplooien. De opleiding tot BeroepsCoach is EMCC en NOBCO erkend op Practitioner level. De Nederlandse Academie is ingeschreven bij de CRKBO en voldoet daarmee aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ook onze opleiders zijn CRBKO geregistreerd en voldoen daarmee aan de Kwaliteitscode voor Docenten.
Coaching Business opleidingen Training Coaching Square.
Word Gecertificeerd Coach, specialiseer als Coach of vind zelf ondersteuning van een Coach of Mentor. De kortste weg naar effect. Anticipeer op de nieuwste trends, boek vooruitgang in je carrière en versnel je bedrijfstransformatie. Vooruitgang is een keuze. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.
Opleiding Loopbaancoach 5 dagen NextStep coaching.
Filip Bauwens, coach en zaakvoerder van NextStep coaching. Filip is professioneel erkend coach via ICF PCC en is een ervaren spreker op workshops en trainingen. NextStep coaching BV is een door de Vlaamse overheid erkend opleidingsinstituut. Data en locatie. Opleiding Loopbaancoach Basis. Dag 1: 25/01/2021, van 930: tot 1700.: Dag 2: 26/01/2021, van 930: tot 1700.: Dag 3: 01/02/2021, van 930: tot 1700.: Dag 4: 02/02/2021, van 930: tot 1700.: Dag 5: 08/03/2021, van 930: tot 1700.: NextStep coaching Rood Beeldekenstraat 23 9820 Merelbeke. Reserveer nu jouw plaatsje. Standaardprijs voor deze 5 dagen: 1500 excl. Profiteer van 20% / 30% korting via de KMO-Portefeuille. Cursusmateriaal, lichte lunch, niet-alcoholische dranken en versnaperingen inbegrepen. De betalings en annulatievoorwaarden kan je hier nalezen. Hoe ziet de opleiding er uit? Onze opleidingen zijn steevast interactief en gaan door in een kleine groep. Je krijgt dus zowel een stevige basiskennis mee, steunend op erkende modellen en referentiekaders, en je ervaart meteen het effect van de tools door ze zelf toe te passen.

Contacteer ons