Zoeken naar coach rotterdam

Coach Vacatures in Rotterdam Vacatures.nl.
Zelfstandig Effortless Coach worden. Effortless Coaching Rotterdam. Effortless Coaching zoekt een Zelfstandig Effortless Coach worden te Rotterdam HBO geplaatst op 30-09-2020 Zelfstandig Effortless Coach worden _Let op. Per direct tijdelijk parttime Corona Coach sorteercentrum in Den Haag, Den Haag. YoungCapital Den Haag.
Peter Suijker Coaching en Psychotherapie. EMDR. Rotterdam.
Als coach en therapeut ben ik ruim 20 jaar betrokken bij veranderingen in mensen en organisaties. Ik ben gespecialiseerd in integratieve psychotherapie voor volwassenen en begeleid zowel particulieren als werknemers. Veel ervaring heb ik met het begeleiden van hoger opgeleiden en leidinggevenden, met name in academisch medische centra en universiteiten. Voor kleine groepen organiseer ik jaarlijks enkele workshops en leid ik intervisiebijeenkomsten. Ik ben geassocieerd met PAG, Psychologen voor Arbeid en Gezondheid in Rotterdam. 2020 Peter Suijker Coaching en Psychotherapie Mauritsweg 35 3012 JT Rotterdam info@petersuijker.nl 06-51993299.
Coach Rotterdam.
Lizet Bakker: Dé coach uit Rotterdam. Niemand is gebaat bij overmatig denken, stress en spanning of dwangmatig controle willen houden. Wacht je moedeloos tot het beter wordt, of pak jij nu de verantwoordelijkheid om van jouw stress en spanning af te komen.
Coach in Rotterdam.
Ik zoek een coach Rotterdam coaches Deen Rotterdam. Benieuwd naar ervaringen met coaching? Lees hieronder dan het verhaal van enkele van onze coachingskandidaten van de heer drs. Rob heeft mij als coach geholpen inzicht te krijgen in mijn gedachtengang en wijze van aansturen tijdens mijn functie van leidinggevende.
Ervaren Business Coach Rotterdam Is jouw grens bereikt? COURIUS. Join.chat.
Dan weet je zeker dat je een echt ervaren business coach treft die zelf jaren als manager of ondernemer gewerkt heeft. Dus aarzel niet, kies voor een business coach in Rotterdam én die gewenste groei of verandering. Een gratis intake aanvragen.
Coach-Point Autismenetwerk Zuid-Holland Zuid.
HiCare Company BV. MEE Rotterdam Rijnmond. MEE ZHN Vlaardingen en Maassluis. Parnassiagroep Sarr Autisme Rotterdam. SWV Koers VO. Coach-Point is een zorginstelling die gespecialiseerd is in het begeleiden en ondersteunen van zowel kinderen als volwassenen en probleemgezinnen met psychiatrische stoornissen en/of psychosociale problemen.
Inzicht, bewust persoonlijke groei. Opleidingen, trainingen en coaching Inzicht.
Teamtraining Feedback en Communicatie. Teamtraining Emotionaliteit versus Professionaliteit. Teamcoaching en MT-begeleiding. Coaching on the Job. Burn-out Preventie en Herstel. Coaching voor Kinderen en Jongvolwassenen. Onze visie en werkwijze. Locaties en faciliteiten. Kwaliteit en certificeringen. In contact met Inzicht. Kom in contact met een van onze coaches voor een kennismakingsgesprek. Huis ter Duinstraat 27. 2202 CS Noordwijk. 3012 KN Rotterdam.
Rotterdam. SheConsult, Loopbaancoach en Burn-out coaches.
Het tarief voor onze coach ligt wat hoger dan bij een gemiddelde coach: 198, per uur excl. Maar een SheConsult loopbaancoach voor hoogopgeleide vrouwen is dan ook niet een gemiddelde coach! Onze loopbaan en burn-out coaches in Rotterdam. Loopbaancoach Rotterdam, Drs. Professionele loopbaancoach met specialisaties in zelfvertrouwen coaching, leiderschap coaching, mental coaching, life coaching, team coaching en meer.

Contacteer ons