Zoeken naar cursus trainer coach

VTS Trainers Cursus Vlaamse Boksliga.
Om zich in te kunnen schrijven voor de opleiding tot Trainer B/instructeur B dient de cursist in het bezit te zijn van het diploma initiator of er mee gelijkgesteld te zijn. Net zoals bij de initiator geldt hier ook een minimum toetredingsleeftijd van 19 jaar en dient Minstens 2 jaar trainerservaring aantonen na het behalen van het Initiator diploma. Hoe inschrijven voor een cursus?
Trainers en begeleiders KNSB.
Liefhebber van schaatsen en inlineskaten en interesse in een opleiding tot trainer? De KNSB verzorgt al vele jaren opleidingen voor alle disciplines van de sport. Langebaan, Marathon, Shorttrack, Kunstrijden of Inlineskaten; wie als trainer aan de slag wil, kan bij de KNSB terecht.
NLP Trainers Training Arcturus.
Een spectrum van bewustzijnsniveaus als leidraad tot hogere ontwikkeling. Meesterschap in Soevereiniteit, liefde en Authenticiteit. Maximum aantal deelnemers: 24. DUUR: 12 dagen. Arcturus is een internationaal instituut voor NLP, communicatie en bewustzijnsontplooiing, gevestigd in het Antwerpse Kessel, nabij Lier. Als pionier en gevestigde waarde zijn wij trots op meer dan 35 jaar expertise in het verstrekken van opleidingen en coaching. Voor welke toekomst kies jij? 1 december 2020 1503.: Hoe kunnen we angst overwinnen? 16 november 2020 1527.: Interview met Eric Schneider in het magazine Metafoor 26 oktober 2020 1535.: 2020 Arcturus Website carefully crafted by Creactiv. Effectief communiceren met groepen Transformative Life Coach TLC.
Trainer B Golf PGA Coach Golf Vlaanderen.
de PGA of Belgium. De opleiding tot Trainer B golf wordt volgens het opleidingsstramien van de Vlaamse Trainersschool gegeven en focust zich op les geven coachen op nationaal niveau. Trainer B Golf PGA Coach is een vervolgopleiding op de initiator Golf opleiding.
Coach-scan traject. Logo HAN. Logo HAN. Logo HAN.
Dit traject kan vanuit een vereniging worden aangevraagd en dan zal alles op de eigen vereniging plaatsvinden, maar kan ook door een groep individuele trainers/coaches worden aangevraagd en dan zal dit op een locatie van de HAN in Arnhem plaatsvinden. Wilt u de inschrijving voor deze cursus annuleren?
ICM Trainersopleiding in 5 Maanden ICM opleidingen trainingen.
Ontwikkel jezelf in 5 maanden tot Professioneel Trainer. Officieel geaccrediteerd als NOBTRA erkende opleiding. Oefenen met een trainingsacteur. 12 leslocaties in heel Nederland. Je achterhaalt opleidingsbehoeften en ontwikkelt een afwisselend en leerzaam trainingsprogramma. Je zet nieuwe en eigentijdse werkvormen effectief in. Je kent de geheimen van de groepsdynamica. Je weet jouw cursisten te stimuleren, uit te dagen en te inspireren. Je improviseert in onverwachte situaties. Je gaat ontspannen om met weerstand. Je positioneert en verkoopt jezelf als trainer. Je zet jouw persoonlijke kracht op succesvolle wijze in. De ICM Trainersopleiding is geschikt voor iedereen die zijn of haar trainingsvaardigheden wil ontwikkelen en die professioneel trainer wil worden. Zeker weten of dit bij je past? Doe een persoonlijke intake. Module 1 Persoonlijke Trainerskwaliteiten. Je kracht als trainer. Succesfactoren van een trainer. Zelfanalyse: persoonlijke kwaliteiten en valkuilen. Afbakening vakgebied, rol en positie van trainer, opleider en coach.
Fitness coach opleiding Fitness coach opleiding.
Uitwerken van training vanuit de praktijk. Duur: 2 dagen 14 uur. Lesgever: Matthias Weemaels. Kost: 395 incl.BTW. KMO Portefeuille: Korting van 40% mogelijk. Koffiepauzes, broodjesmaaltijd en cursusmateriaal zijn inbegrepen in de kostprijs. Wilt u een opleiding personal trainer volgen? Meer over Fitness coach opleiding.
Beauty Medical Academy.
Onze opleiding Personal Trainer is zeer praktijkgericht. Je zal les volgen in een echt fitness centrum, zodat je meteen wordt ondergedompeld in de wereld van de Personal Trainers. Personal Trainer / Personal Coach. Groepslessen Personal Trainer / Personal Coach. 23 mei 2021 Weekend.

Contacteer ons