Resultaten voor personal

Personal training Gym Tonic Sport en gezondheidscentrum.
als je wil trainen met een zeer specifiek doel en met meer resultaat. De personal trainers op Gym Tonic werken volgens het principe van Functional Training. Functional Training maakt je fitter, sterker, slanker maar vooral functioneler naar dagdagelijkse activiteiten en sportspecifieke bewegingen!
personal Traduction en français exemples néerlandais Reverso Context.
Ce lien s'ouvrira' dans un nouvel onglet" Ce lien s'ouvrira' dans un nouvel onglet" Ce lien s'ouvrira' dans un nouvel onglet." Suggestions: personal computers personal computer personal trainer personal trainers. Ces exemples peuvent contenir des mots vulgaires liés à votre recherche.
Gepersonaliseerde marketing in e-commerce is de basis voor klantloyaliteit.
Blog November 19 2018, Frank Koppen, 5 min leestijd. Wil je als bedrijf relevant zijn voor consumenten, dan moet je redeneren vanuit de behoefte van de klant. Hoe kan Design Thinking bijdragen aan het realiseren van de ultieme Customer Journey?
Personal Training Coaching.
Personal Training Coaching. Met het Personal Plus abonnement haal je het maximum uit je begeleiding; combineer jouw personal coaching traject met een extra voordelig all-in abonnement voor groepslessen. Personal Training Coaching. Beter in je vel voelen, daar begint het mee.
Personal Training Lifestyle Consultancy.
De Personal Trainer past zich aan uw behoeften en wensen aan, hij is flexibel en laat u op een gezonde manier uw sportieve grenzen verkennen en uiteindelijk ook verleggen. Veel van de oefeningen die uw Personal Trainer u aanleert, kan u ook veilig thuis uitvoeren.
Sportverzorger-personal trainer voltijdse dagopleiding Opleiding Syntra West.
Je wil in een fitnesscentrum werken, als zelfstandig personal trainer starten en/of als sportverzorger aan de slag? Dan is deze voltijdse dagopleiding Sportverzorger Personal Trainer de ideale oplossing! In één jaar tijd doorloop je het volledige traject van de opleidingen fitnessinstructeur, personal trainer en sportverzorger.
Personal Training Stress en BO Coaching @ The Park.
Didi is gespecialiseerd in uithouding, afvallen, spierversterking, shaping, rugpreventie en rugversterking maar ook mentale coaching. Didi helpt uw motivatie te blijven behouden en stimuleert uw succeservaring. Samen met haar klant stelt ze haalbare doelen op die voor succeservaring zorgen en de motivatie verhoge.
Personal training for working professionals CASE Gent.
This is why you need a personal trainer. Wist je dat bedrijven die investeren in het welzijn en de gezondheid van werknemers een 3 op 1 financieel rendement zien? Een greep uit de voordelen die personal training teweegbrengt, voor jezelf en voor je bedrijf!

Contacteer ons