Zoeken naar cursus coaching management

Training Elan.
Lees alle details. Opleiding Financieel management voor niet-financiëlen. Lees alle details. Lees alle details. Opleiding Burn-out stressmanagement. Lees alle details. Lees alle details. Lees alle details. Niet gevonden wat u zocht? Opleidingen op maat van uw onderneming of instelling zijn ook mogelijk.
Basisopleiding coaching Syntra Bizz.
Opleiding coach praktisch. De aangeleerde coachingstechnieken worden ook in de praktijk ingeoefend door middel van voorbeelden, oefeningen en demo's. Je ervaren docent is Tatiana Demesmaeker, actief als integraalcoach met aandacht voor dynamieken, mensen en structuren. In haar coaching put ze uit haar rijke bedrijfservaring.
Sales Training Coaching Pitch Perfect.
Up and cross-sell training. Customer journey training. Relationship Management met prospects klanten. Prospecting Sales representation. Sales training coaching. Start jouw groei! Prospecting Sales representation. Sales training coaching. Start jouw groei! Prospectie en Sales Representatie. 5 grote voordelen van Outsourcing. Sales opleidingen coaching.
Projectmanagement-training.be Opleidingen voor projectleiders, projectmedewerkers en projectteams.
Scholingsvoucher en subsidie. Coaching van projectleiders. Scrum in de zorg. Hoe maak je een projectplanning? Waarom lopen projecten uit en hoe dit op te lossen? Wat is Scrum? Wat is Agile? Scrum voor niet ICT organisaties. Belangrijk bericht ivm COVID-19. Laatste helft april hopen we dat trainingsbijeenkomsten weer mogelijk zijn. We volgen bij onze trainingen alle voorschriften van de overheid zodat je veilig kunt deelnemen. Verder zullen de groepen klein zijn en worden de trainingen in grote zalen gehouden zodat er voldoende afstand tussen de deelnemers mogelijk is. Let op: hierdoor zijn onze trainingen ook eerder vol. Indien een training onverhoopt toch niet live kan plaatsvinden kun je kosteloos verplaatsen naar een volgende datum of deelnemen aan een online live training via Zoom. Mocht het zo zijn dat je sowieso liever een training online volgt dan hebben we diverse elearning opleidingen en online live trainingen. Projectmanagement of Agile leren? Wij zijn gespecialiseerd in projectmanagement en agile. Bij ons kun je terecht voor opleiding, advies en implementatie van projectmatig werken. Neem contact op voor meer informatie. Direct aanmelden voor een cursus doe je hier.
Opleiding tot professioneel coach.
Onze vernieuwde Opleiding tot Professioneel Coach aan laat jou toe om een programma samen te stellen dat past bij wat jij nodig hebt, of dat meegroeit met jouw kennis en vaardigheden als coach, in welke rol dan ook. Wat hebben we behouden.: onze basis: de oplossingsgerichte methodiek. We Solution Focus! Waarom dat zo is, lees je hier. onze systematiek in het sturen van een begeleidingsproces, in welke rol je ook coacht. Want dat kunnen we niet wegstoppen, coachen blijft de schoonste stiel ter wereld. Wat verandert er dan wel.: Jij krijgt nog meer: Meer inhoud, meer modulair werken, meer op maat, en meer blended. Word professioneel coach! Het modulaire opleidingsprogramma tot Professioneel Coach biedt jou hét stevige fundament in oplossingsgerichte coaching Solution Focus dat je nodig hebt om anderen op de werkvloer of in je eigen coachpraktijk te coachen bij loopbaan en levensvragen. Je krijgt van ons geen droge theorie, maar herkenbare en praktische leerstof in een combinatie van werkvormen zoals interactief teachen, oefenen in duos, al dan niet met observator, demo, reflectie., Naast de live opleidingsdagen krijg je ook toegang tot ons online leerplatform. We leren je live én online coachen.
Tweetakt Opleiding, training, coaching advies.
Op drie dagen tijd heb ik enorm veel bijgeleerd over leiderschap, management en coaching. Het lukt me eindelijk om weerstand te counteren en veranderingen te realiseren in mijn team. De opleidingen waren een schot in de roos. De reacties van de deelnemers waren zeer positief. Bijna iedereen had wel iets bijgeleerd. Een echte aanrader. Isabel Van de Weyenberg. Project Leader Flanders Make. Coachend leidinggeven was één van de meest toepasbare opleidingen die ik al gevolgd heb. De cursus was goed opgebouwd, met telkens enkele weken ertussen zodat je tijd had om toe te passen wat je had opgepikt in de les. Projectmedewerker HR UZ Gent. Als startende leidinggevende vind ik de opleiding Coachend leidinggeven heel zinvol: we zagen telkens kort een theoretisch kader om dan in duos een situatie waarmee we in realiteit geconfronteerd worden, voor te bereiden en te oefenen.
Associatie voor Coaching Professionalisering voor Coaches Professionalisering voor Coaches.
Associatie voor Coaching. Wij geloven dat het vakgebied coachen de basis vormt voor resultaatgerichte ontwikkeling. Wij willen daarom de plek zijn waar mensen met interesse voor het coachvak als begeleidings, of leiderschapsstijl inspiratie, kennis en vaardigheden vinden met betrekking tot het vakgebied coaching.
Cursussen Coaching Laudius. Coaching Studiewereld Laudius.
Muziek, Film Fotografie. Digitaal filmen en videomontage. Digitale fotografie en beeldbewerking. Keyboard spelen voor beginners. Keyboard spelen voor gevorderden. Muziek en notenschrift. Korte verhalen schrijven. Nederlands foutloos spreken en schrijven. Schrijven voor het web. Zakelijke correspondentie Nederlands. Afrikaans voor beginners.

Contacteer ons