Meer resultaten voor cursus life coach

Lifestyle Burn-out coach LB coach. Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg Antwerpen, Gent, Genk, Maastricht.
Burn-out is geen psychische aandoening en is als zodanig niet opgenomen in de DSM-5, het internationaal classificatiesysteem voor psychische en psychiatrische aandoeningen. Burn-out is een extreme vorm van vermoeidheid met uitputting tot gevolg en komt vooral voor bij gedreven mensen die naar perfectie streven, te grote verantwoordelijkheid dragen en geen rustpauzes inbouwen. Ze plegen jarenlang zonder het te merken roofbouw op zichzelf. De Lifestyle Burn-out coach begeleidt deze mensen op natuurlijke wijze via een coachtraject zodat de vermoeidheid verdwijnt, het slaapritme zich herstelt, de levenswijze lifestyle zich normaliseert en dan weer zin in het leven krijgt.
admin Maarten Vos.
De coach onderzoekt met cliënt of deze kan lachen met zijn vragen. Dit wordt op een speelse manier gedaan met veel humor. De coach helpt de cliënt te lachen of zijn lach weer te vinden. Wanneer lachcoaching doen? U wilt weer leren lachen.
Life Coach worden? Life Coach Opleiding Thuisstudie Laudius.
Met de erkende cursus life coach leer je alles wat je nodig hebt om als succesvol coach aan de slag te kunnen. De cursus bestaat uit een aantal verschillende onderdelen, waarin je wegwijs wordt gemaakt in de wereld van coaching en gespreksvoering, maar ook ondersteuning krijgt bij het opzetten van je eigen praktijk.
Life coach ZoMa Opleidingen.
Worden wie je werkelijk bent. Holistisch Energetisch Therapeut. Reiki 1 Cursus. Reiki 2 Cursus. Reiki 3 Cursus. Online Cursus: Rust in je hoofd. Leven vanuit je ware essentie. Hooggevoeligheid als kracht. Van Burn-out naar Balans. Boeken: Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn. Online event Holistisch leven: extra datum! Holistisch Therapeut pakket. Nieuwe datum online event Holistisch leven! Agenda: Holistisch Therapeut. Agenda: Reiki 1. Agenda: Reiki 2. Agenda: Holistisch Energetisch Therapeut. Agenda: Holistisch Coach. Agenda: Informatie bijeenkomst. Info: alle events. Boeken: Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn. Online event Holistisch leven: extra datum! Samenwerking For all Life.
Opleiding Life coach: open je eigen coachingspraktijk NTI.
Inspirerende portretten van succesvolle ondernemers. Tijdens de life coach opleiding volg je één praktijkdag. Een mooie gelegenheid om je medestudenten te ontmoeten. We beloven je dat het een inspirerende dag wordt. Samen ga je aan de slag met allerlei coachings en gesprekstechnieken. Je oefent bij elkaar onder begeleiding van een ervaren coach. Je krijgt van ons mooie lesboeken, toegang tot de online leeromgeving en handige studietools. De online leeromgeving leidt je stap voor stap door de opleiding. Hierin houd je contact met je docent, je levert er opdrachten in en ontvangt feedback. Je staat er niet alleen voor tijdens de cursus.
cursus life coach
alles leren over life coaching, NLP en sportpsychologie. jouw aanpak als coach of trainer verder verfijnen. zelf een eigen coachingpraktijk beginnen. Mental Coach voor Sporters. 26 cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass. cpSubscribeButton cpBrochureButton cpChapterButton cpCompareButton. cpProgram Mental Coach voor Sporters. 12 cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass. cpObligatoryChildCapital: Life Coach Basis. Je carrière, je gezin, je sociale leven. Alles onder controle hebben én er plezier en voldoening uithalen; het is een kunst. Een kunst waar een gouden recept voor bestaat! De geheimen van het vak leren kennen én ze doorgeven aan anderen dat doe je in de opleiding Life Coach. Zelfvertrouwen ontwikkelen, inzicht verwerven in levenskeuzes, motivatie en inspiratie aanspreken, verandering creëren en groeien dat zijn de sleutels tot succes.
Opleiding life coach Schott Co.
Psychologen, mentale kracht trainers, topsportbegeleiders en mensen met kennis van zaken, ook vanuit de eigen levenservaring. Open, reflectief, interactief en prikkelend nemen zij je mee op de mooie reis die je brengt tot het vak van coach. Met twee benen op de grond en waar nodig een klein beetje in de wolken. Voor deze opleiding heeft SCHOTT CO de EMCC EQA accreditatie op practitioner niveau en eveneens NOBCO erkenning ontvangen. Wat zijn de beroepsmogelijkheden? Met de opleiding tot Life Coach heb je de volgende beroepsmogelijkheden.: Werken als zelfstandig Life Coach in eigen praktijk.
Life Coach Expert.
100% Online cursus, dus studietijd zelf in te delen. Inclusief examen en certificaat alles online. Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste om Life Coach Expert cursus te beoordelen Reactie annuleren. Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.

Contacteer ons