Meer resultaten voor cursus life coach

Simahealth Cursus Life Coach The New Happy Me Vind je. Facebook.
Cursus Life Coach The New Happy Me. Vind je het leuk om mensen zelf te begeleiden naar een nieuwe en gezonde lifestyle? Vind je het belangrijk dat dit op een persoonlijke wijze gebeurt? Vind je het leuk dat je op deze manier een eigen klantenkring opbouwt?
Thuisstudie Life coach vergelijken van Laudius en NHA.
Jouw cursus life coach. Nu je de informatie in deze uitgebreide vergelijking van de cursus life coach tot je hebt genomen, hopen we dat we je hebben kunnen helpen met het maken van een keuze en dat je jouw cursus life coach hebt gevonden.
Coaching cursus, workshop, opleiding activate.me.
Snakkaertstraat 20, 1700 Dilbee. Work Life Balance Opleiding en Coaching. 3 thema's: Work Life Balance Burn-out Loopbaanbegeleiding 2 begeleidingsvormen: workshops huiskamercoaching. coach, life coach, loopbaanbegeleiding, personal coach, persoonlijke ontwikkeling, Work Life Balance. koningin astridlaan, 2800 MECHELEN. Soulworx begeleidt bezielde ondernemers met een missie bij het realiseren van hun droombedrijf. De klanten van Soulworx zijn bezielde. coach, bewustzijn, personal coach, life coach, business coach., Veranderen door te Wandelen Ik help ondernemers en managers om belangrijke veranderingen te maken. Dat doe ik door samen te. business coach, life coach, wandelweekend, mental coach. Aaigemstraat 123, 9000 Gent. 1 2 3 4 38 39 Volgende. cursus, workshop, opleiding 162.
Opleiding Life coach: open je eigen coachingspraktijk NTI.
Inspirerende portretten van succesvolle ondernemers. Tijdens de life coach opleiding volg je één praktijkdag. Een mooie gelegenheid om je medestudenten te ontmoeten. We beloven je dat het een inspirerende dag wordt. Samen ga je aan de slag met allerlei coachings en gesprekstechnieken. Je oefent bij elkaar onder begeleiding van een ervaren coach. Je krijgt van ons mooie lesboeken, toegang tot de online leeromgeving en handige studietools. De online leeromgeving leidt je stap voor stap door de opleiding. Hierin houd je contact met je docent, je levert er opdrachten in en ontvangt feedback. Je staat er niet alleen voor tijdens de cursus.
Life coach 2.0 basis Deze Coaching opleiding is offline Vind-een-Osteopaat.be.
Vind een cursus. Life coach 2.0 basis Deze Coaching opleiding is offline. Deze Coaching opleiding kan niet worden gecontacteerd via Vind-een-Osteopaat.be. Vind een andere Coaching opleiding via onderstaande links. Vind een activiteit Vind een Coaching opleiding in Antwerpen. Life coach 2.0 basis.
Wie is Leen?
Hoi ik ben Leen, gehuwd en mama van twee dochters. Ik heb altijd graag mensen willen helpen, daarom koos ik voor mijn job als verpleegkundige. Een job die ik met veel liefde 18 jaar heb uitgevoerd, waarvan de laatste 12 jaar enkel in de nacht. Maar ik wou verder gaan, dieper gaan. Ik wou mensen beter kunnen begrijpen. Ik wou mijn communicatie verbeteren, de boodschap achter het gedrag, de pijn achter de facade, de bedoeling achter de vraag ontdekken. In november 2016 schreef ik me in voor een opleiding. Life coach en Life coach gevorderden en nadien volgde ik nog de modules bedrijfscoach, budgetcoach, kindercoach en familiecoach. In Juli 2017 behaalde ik het diploma Allround coaching expert. Omdat ik wil blijven bijleren volgde ik in 2018 een opleiding tot Relatiecoach en Mindfulnesscoach, In 2019 een opleiding Assertiviteitstcoach en NLP en in 2020 Aromatherapie.
Life Coach Expert.
100% Online cursus, dus studietijd zelf in te delen. Inclusief examen en certificaat alles online. Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste om Life Coach Expert cursus te beoordelen Reactie annuleren. Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.
cursus life coach
Wil je jouw kennis uit de opleiding Life Coach Gevorderden in de praktijk omzetten? Volg dan een stage bij een ervaren life coach. Je doet zo concrete werkervaring op, gebruikt de leerstof echt in de praktijk, en bouwt je netwerk verder uit.

Contacteer ons