Zoeken naar opleiding coach amsterdam

Coach organisatieadviseur De Psycholoog.
Opleidingen / RINO amsterdam. De RINO onderscheidt zich van andere aanbieders van cursussen en opleidingen op het gebied van coaching, leiderschap en organisatie door onze oriëntatie op de psychologie en de psychotherapeutische referentiekaders. Al dertig jaar staat de RINO bekend als instelling voor nascholing en opleiding voor professionals die werken in de geestelijke gezondheidzorg. Sinds meer dan tien jaar organiseert de RINO bovendien een breed aanbod aan nascholings en opleidingsactiviteiten voor coaches, consultants en organisatieadviseurs. RINO-docenten die een rol spelen bij de workshops, cursussen en opleidingen voor coaches en consultants zijn specialisten in het psychotherapeutisch vakgebied. Bovendien weten zij precies hoe ze therapeutische concepten en technieken moeten toepassen in de context van organisaties en bedrijven. De bij de RINO opgeleide coaches zijn specialisten op het gebied van verandering en ontwikkeling, die ontstaan in de context van het individuele professionele gesprek. Net zoals de psychotherapeut is de coach zijn/haar eigen instrument.
Opleiding Depressie Coach Wassili Zafiris.
De Matrix van onze geest betekenis en reflexiviteit. Lagen van betekenis en reflexiviteit. Wat is een Gestalt? Hoe worden onze denkkaders gemaakt? Het intake gesprek als interventie? Het intake gesprek en coaching. Eenzaamheid en depressie. Hoe ontstaat eenzaamheid? Eenzaamheid in het externe landschap en in het interne landschap? Verbinding en depressie. Herstellingen van problematische banden met familie en geliefden. Hoe ontstaat ons zelfbeeld? Hoe veranderd het zelfbeeld bij depressie. Hoe herstel je het zelfbeeld? Niet meer in onmin leven met jezelf. De impact van tegenslag op het ontstaan van depressie. Pesten en depressieve gevoelen. Hoe ontwikkel je veerkracht? Hoe ontstaat een pech mindset? En hoe transformeer je heb ik weer denken? De impact van mazzel op depressieve gevoelens. De toekomst in gaan. Is gelukkig zijn je doel als je depressief bent? Hoe stel je doelen met depressieve cliënten? Hoe faciliteer je levenslust? Het innerlijk landschap transformeren m.b.v. de nieuwste beslis techniek. Een coachproces afsluiten. Deze dag is gericht op simulaties waarbij elke coach in opleiding een uur heeft om met een client te werken. De training duurt 9 dagen. Trainingsdata 2020/ 2021. 21/22/23 januari 2021. 18/19 februari 2021. De training wordt gegeven in Driebergen of IJburg, Amsterdam.
Opleiding Holistic-Health-Coaching Nieuwetijdse Geneeswijzen.
Holistic-Health-Coaching is ontwikkeld door coach Wulf-Peter Paezold en afkomstig uit Duitsland. Iedereen heeft in zijn praktijk cliënten die aanvankelijk verbeteren, maar toch steeds terugvallen in oude klachten. Met Holistic-Health-Coaching wordt systematisch uitgetest wat de diepere verborgen onbewuste zielereden is van het uitblijven van herstel. Vervolgens wordt uitgetest welke therapie het meest behulpzaam is om de cliënt verder te helpen. De opleiding leidt op tot zelfstandige coaches die een waardevolle bijdrage kunnen leveren in gezondheidscentra en groepspraktijken, maar zich ook kunnen vestigen als zelfstandig Holistic-Health-Coach. Holistic-Health-Coaching is een jaaropleiding waarin u zich tot een buitengewone Holistic-Health-Coach kunt ontwikkelen. De opleiding bestaat uit 7 modules van 3 of 4 dagen, gesuperviseerde coachings en afsluitende examenopdrachten. Hiermee wordt het u mogelijk gemaakt ook in schijnbaar ondoorzichtige situaties helderheid en uitkomst te brengen. Zo openen zich deuren voor transformatie naar een duurzame genezing en vitaliteit waardoor de mogelijkheid ontstaat om weer van beste van het leven te genieten.
Coachopleiding Amsterdam Coach worden bij Coach020Coach intensive Zelfverzekerd coachen in een half jaar.
Anne de Jong. Nadia van der Vlies. Heleen de Jonge. Gerben de Boer. Katja Le Clercq. visie en uitgangspunten. Boek No-nonsense coaching Zelfverzekerd en effectief coachen. Algemene voorwaarden Coach020. Coach intensive materiaal. Coach Expert Materiaal. Train de Trainer materiaal. Opleidingen coach worden. Coach Refresh verfrissende kwartaalsupervisie. Informatiebijeenkomst Coach opleidingen. Dagspecials jaarkalender 2017. wie er werken. Anne de Jong. Nadia van der Vlies. Heleen de Jonge. Gerben de Boer. Katja Le Clercq. visie en uitgangspunten. Boek No-nonsense coaching Zelfverzekerd en effectief coachen. Algemene voorwaarden Coach020. Coach intensive materiaal. Coach Expert Materiaal. Train de Trainer materiaal. Opleidingen coach worden. Coach Refresh verfrissende kwartaalsupervisie. Informatiebijeenkomst Coach opleidingen. Dagspecials jaarkalender 2017. wie er werken. Anne de Jong. Nadia van der Vlies. Heleen de Jonge. Gerben de Boer. Katja Le Clercq. visie en uitgangspunten. Boek No-nonsense coaching Zelfverzekerd en effectief coachen. Algemene voorwaarden Coach020. Coach intensive materiaal. Coach Expert Materiaal. Train de Trainer materiaal. Coach intensive zelfverzekerd coachen in een half jaar. Opleiding tot een goede coach. Ben jij een professional en wil je jouw coachende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je coachende taken of overweeg je je als zelfstandig coach te ontwikkelen?
Mindfulness Amsterdam SeeTrue Mindfulness Opleiding.
Locatie mindfulness opleiding in Amsterdam: de Roos. De mindfulness opleiding in Amsterdam wordt gegeven in Centrum De Roos, PC Hooftstraat 183, Amsterdam. Centrum de Roos is een heerlijke plek in het Vondelpark in Amsterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
opleiding life coach opleiding opleiding coach amsterdam.
Deze vierdaagse opleiding vindt plaats van 930: tot 1600: op 08/03, 09/03, 15/03 en 16/03. Agile Coach Opleiding. 7 april 2021 in Amsterdam BCN. opleiding trainer opleiding coach amsterdam. Resultaten voor opleiding coach amsterdam. opleiding coach amsterdam. coach opleiding utrecht.
Erkende opleiding tot Coach, Supervisor en Organisatiebegeleider LVSC.
Accreditatie supervisie en intervisie. Vind een coach, supervisor of organisatiebegeleider. Permanente educatie PE. Registratiereglement, aanvraagformulieren en standaardverklaringen. Tips, klachten en procedure. Vind een coach, supervisor of organisatiebegeleider. Permanente educatie PE. Registratiereglement, aanvraagformulieren en standaardverklaringen. Tips, klachten en procedure. Filter op categorie. Erkende opleiding tot organisatiebegeleider.
Coach / Coaching Cursus Vergelijken Boeken.
Systemisch Coachen Systemisch Coachen. Amsterdam 1 andere locatie. 17 april 2021 1 andere datum. Het Voeren van Coachingsgesprekken. Het Voeren van Coachingsgesprekken. Bilthoven 4 andere locaties. 30 april 2021 2 andere data. Volg je deze training liever incompany? Binnen 48 uur ontvang je max. De beste opleiders voor de beste prijs. Jij bepaalt of en met wie je verder gaat. Gratis offerte aanvragen. Agile Coach Opleiding. Agile Coach Opleiding. Utrecht 1 andere locatie. 3 mei 2021 1 andere datum. Specialisatiedag Narratief Coachen ook online virtual classroom. Specialisatiedag Narratief Coachen ook online virtual classroom. Eindhoven 12 andere locaties. 11 juni 2021 6 andere data. Specialisatiedag Coachen met Mindfulness ook online virtual classroom. Specialisatiedag Coachen met Mindfulness ook online virtual classroom. Maastricht 12 andere locaties. 11 juni 2021 6 andere data. Coachen in één dag Virtueel. Coachen in één dag Virtueel. 27 mei 2021 3 andere data. Coach Coach Coach. Coach Coach Coach. Virtual Classroom, 0000AA, Virtual Classroom. 13 september 2021. Coachen in één dag. Coachen in één dag. Rotterdam 1 andere locatie.

Contacteer ons