Op zoek naar trainer coach opleiding?

trainer coach opleiding
Zijn sport en coaching helemaal jouw ding? Droom jij ervan om sporters te begeleiden op hun weg naar de overwinning? Dan is de opleiding personal expert jou op het lijf geschreven! Om goede sportprestaties neer te zetten heb je meer nodig dan alleen een fit lichaam. Ook een scherpe geest en gezonde voeding zijn noodzakelijk om de overwinning te behalen. In deze thuiscursus worden deze drie aspecten dan ook uitvoerig behandeld. Je leert hoe je het lichaam van je klant in conditie krijgt en ontdekt het effect van correcte sportvoeding. Daarnaast maak je ook kennis met verschillende motivatietechnieken waarmee je je klant aanmoedigt om vol te houden. Geef je carrière een sportieve toekomst en schrijf je vandaag nog in! cpObligatoryChildCapital: Personal Coach. Personal Trainer spacialisatie Voeding en Psychologie. Sport en Motivatiecoach Allround. Wil jij topsporters begeleiden naar sportieve hoogtepunten of mensen aan het sporten krijgen? Dan ben je beter goed voorbereid voor je aan je sportieve missie begint. Sport is veel meer dan zo snel mogelijk lopen of zo hard mogelijk slaan. Gelukkig krijg je in de cursus Sport en Motivatiecoach alle ingrediënten mee om jezelf om te scholen tot allround Sport en Motivatiecoach.
Sport-Coach.
Personal training kan ook een ruimere lading dekken. Zo valt small group training eveneens onder de noemer. Dit betekent dat een select groepje maximum 4 tot 5 personen door dezelfde coach op dezelfde locatie en tijdstip wordt begeleid. Groepslessen vallen wel buiten het idee van personal training.
5 verschillende Train de Trainer Opleidingen Blankestijn Partners.
Bij Blankestijn Partners leer je mensen met ziel en zakelijkheid begeleiden naar daadwerkelijke gedragsverandering. De Trainer-Coach opleiding heeft Post-HBO registraties, NOBTRA, NOBCO-EMCC en LVSC erkenningen, en staat onder de bezielende leiding van de Trainer van het Jaar 2015-16. Je hebt de keuze uit twee Trainer-Coach opleidingstrajecten: A: Opleiding tot vaardigheidstrainer en coach persoonlijke ontwikkeling B: Opleiding tot vaardigheidstrainer, coach persoonlijke ontwikkeling, systemisch teamtrainer en teamcoach.
Maak kennis met Jan Buskens, onze trainer/coach BaasOverJeTijd.be.
Zijn opleidingen zijn doorspekt met leuke andekdotes die hij tijdens de vele jaren als trainer en ervaringsdeskundige meemaakte. Jan weet zijn deelnemers te boeien en zorgt er telkens voor dat de inhoud van de opleiding aangepast wordt aan de ervaringen en de leefwereld van de deelnemers.
Korte Opleiding Trainer/Coach.
Lees ervaringen over de Academie's' Korte Opleiding Trainer/Coach op Springest. Dit is een intensieve Basisopleiding voor mensen die professioneel opgeleid willen worden, maar geen tijd hebben voor lange opleidingstrajecten. Gedurende 2 intensieve dagen 5 dagdelen leer je de basisvaardigheden van trainer/coach. Je ervaart hoe je interactief, energiek, en inspirerend kunt coachen en trainen. Je krijgt nieuwe innovatieve tools en werkvormen aangereikt en onderzoekt waar jouw kracht ligt en wat de stijl is die bij jou past. We werken deze 2 dagen o.a. met de vakken Creatief Denken, Kleurprofilering, Coaching en Oplossingsgericht Trainen. Je bent twee dagen in een inspirerende energieke omgeving waar je samen met een kleine groep aan de slag gaat om de basis van dit vak te leren. Meer informatie over deze Opleiding tot Professioneel Coach, zoals bijv.
5 Coach Opleidingen Coaching Trainingen in Antwerpen vergelijken op Springest!
Bekijk ook: Train de trainer, Business / Executive Coaching, Loopbaancoaching, Teamcoaching, Budgetcoach, Coachingsvaardigheden, Kindercoach, Oplossingsgericht werken coachen, Life Coach en Mental coach. Bekijk ook: Train de trainer, Business / Executive Coaching en Loopbaancoaching. tune 1 actieve filter reorder Sorteren. Antwerpen Filters wijzigen keyboard_arrow_right. Tip: bekijk ook de Coaching producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: E-Learning 16, Thuisstudie 12, Klassikaal online 2, Individueel 1, of Coaching in heel België 105. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training. Sortering veranderen clear. Relevantie en ervaringen. Prijs hoog laag. Prijs laag hoog. Tijdsduur lang kort. Tijdsduur kort lang. place Op locatie: dinsdag 8 december 2020 in Antwerpen en 38 andere datums. Na afloop van deze workshop bent u in staat om op een effectieve manier de basiselementen van coaching toe te passen. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze opleiding.
Boksen.nl Trainer/coach.
Voor deze opleiding kan alleen worden ingeschreven na het behalen van de KSS2 opleiding en een positieve aanbeveling vanuit de opleidingscommissie. De nieuwe KSS3 opleiding zal midden september van start gaan. De locatie wordt spoedig op deze pagina bekend gemaakt.
Basis opleiding Trainer/Coach Therapiehond / Opleidingen Stichting Brain Steps Clinidogs.
Inschrijvingsformulier basis opleiding trainer/coach therapiehond. Basisopleiding Trainer/ Coach Therapiehond op Texel. Er" is een alsmaar toenemende vraag naar goed opgeleide therapiehonden. Een therapiehond is een hond die mensen ondersteunt met bv.autisme, persoonlijkheidsproblematiek of PTSS. Het opleiden van een therapiehond is geen sinecure. Empathie, deskundigheid en vertrouwen zijn de kern tools waarover een goed opgeleide trainer/coach dient te beschikken. Stichting Brain Steps heeft in samenwerking met Clinidogs de Basisopleiding trainer /coach therapiehond ontwikkeld.

Contacteer ons