Op zoek naar coach opleiding den haag?

Werken als Stoppen met Roken Coach Medipro Stoppen Met Roken.
Wat komt er aan bod in de opleiding. Basiskennis stoppen met roken gezondheidsrisicos roken, verslavingstheorie, ontwenningsverschijnselen, hulpmiddelengebruik en terugvalpreventie. Training Motiverende Gespreksvoering. Opleidingsdagen in 2020. 18 december, 2020. 19 december, 2020. 6 januari, 2021. 13 januari, 2021. Terugkomdag: datum in overleg. U kunt als zelfstandige een samenwerking aangaan met Medipro. Als Medipro coach profiteert u van de volgende voordelen.: Landelijke marketing en werving, met name via internet. Centrale telefonische servicedesk, voor aanmelding cliënten en afsprakenbeheer. Uitgebreid webbased afsprakenprogramma en administratieve ondersteuning. Professionele inhoudelijke ondersteuning door een medische staf bestaande uit o.a. een verslavingsarts en psycholoog. Begeleiding en supervisie.
Personal Trainer Fitness Instructeur Opleidingen Den Haag.
Alle fitness opleiding locaties. 2571 AK Den Haag. Wij werken samen met.: Fitness Trainer A opleiding. Exercise for Health Specialist EREPS level 5. Fitness Trainer B opleiding. Opleiding Leefstijl Kanker. Masterclass: Hoe train je jouw klant met hart en vaatziektes? Personal trainer opleiding NASM. MasterClass Diabetes Hypertension. Yoga Alliance opleiding. Functional Training opleiding. MasterClass Prenatal Postpartum Exercise. Opleiding Health Coach.
Home LeefstijlCoach Academy Post HBO registeropleiding tot leefstijlcoach, gezondheid, leefstijl, leefstijlcoach, opleiding.
Werkt coachen op afstand even goed als face-to-face? Coachen op afstand zoals online coaching en begeleiding was al aan een opmars bezig en staat nu met de corona-crisis nog veel meer in de belangstelling. Werkt coachen op afstand even goed als face-to-face? Er zijn verschillende vormen van coaching of afstand mogelijk. Denk aan videobellen, telefonische gesprekken, chatsessies, of het insturen van opdrachten die op een later moment van feedback worden voorzien. Een voordeel is dat het bepaalde doelgroepen mogelijk juist aanspreekt, bijvoorbeeld jongeren. Coachkaarten Positieve Leefstijlverandering. Onze docenten Ingrid Steenhuis en Wil Overtoom schreven eerder al 3 boeken over gedragsverandering. Nu komen zij met Coachkaarten Positieve Leefstijlverandering. Wil Overtoom: We willen het voor professionals zo gemakkelijk en leuk mogelijk maken om evidence-based te werken en zo een maximaal resultaat met hun cliënt te bereiken. De coachkaarten bestaan uit 12 sets kaarten die je op verschillende momenten in het proces van een leefstijlverandering kunt inzetten. Je onderzoekt samen met je cliënt bijvoorbeeld. Vanaf september LeefstijlCoach Academy ook in Utrecht.
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM opleidingen trainingen.
Persoonlijke leervragen en opdrachten. Praktijksituaties en voorbeelden. Module: Inzicht in de ander 2 dagen. Omgaan met verschillende persoonlijkheidstypen. Gebruikmaken van intuïtie. Grenzen aan coaching. Projectie en overdracht. Omgaan met emoties. Persoonlijke leervragen en opdrachten. Praktijksituaties en voorbeelden. Module: Toolbox van de coach 3 dagen. Opbouw van een coachtraject. Opstellen van een coachcontract. Gespreksmethoden en technieken. De kunst van het vragen stellen. Effectief interventies plegen. Omgaan met stress. Werken met Logische niveaus. Persoonlijke leervragen en opdrachten. Praktijksituaties en voorbeelden. Module: Positioneren als coach 1 dag. Coachen in organisaties. Intervisie en supervisie. Profileren en positioneren. Opbouwen en beheren van netwerken en relaties. Persoonlijke leervragen en opdrachten. Praktijksituaties en voorbeelden. Module: Omgaan met lastige situaties 2 dagen. Omgaan met onverwachte situaties. Belemmerende denkpatronen doorbreken. Negatieve overtuigingen herkennen en benoemen. Omgaan met weerstand. Motiveren en inspireren. Persoonlijke leervragen en opdrachten. Praktijksituaties en voorbeelden. Startdata en locaties Studiewijze. Ons doel is je zo goed mogelijk voor te bereiden op de stap die je gaat maken in de praktijk, daarom kiezen wij voor een gedegen aanpak. Persoonlijke begeleiding door experts. De opleiding wordt verzorgd door twee vakdocenten met veel expertise en praktijkervaring op het gebied van coaching.
Opleiding Leefstijlcoach Instituut CAM, de opleider.
Experienced Communications consultant coach with a demonstrated history of working for the Creative Industry, Healthcare and Government. Skilled in Coaching, Innovation / New media, Film and Change Management. Professional with a Doctoraal focus on Communication, Media, Business Administration and Marketing from University of Amsterdam. Graduated: PGO Executive Coaching, following PGO Executive Team Coaching in 2019 Vrije Universiteit, Amsterdam. Assessor: John Stolvoort. Opleiding en competenties. De Opleiding Leefstijlcoach is een heel veelzijdige, allround opleiding in de complementaire zorg.
School Video Interactie Begeleiding SVIB HCO.
Kijk in de agenda voor onze opleidingen SVIB voor begeleiders in de schoo l en Synchroon coaching. Lees meer over de begeleiding van startende leerkrachten en zij-instromers. Misha van Blijswijk. Opleiding practitioner/begeleider SVIB School Video Interactie Begeleiding. HCO, Den Haag.
Sales coach. Begeleid uw verkopers.
Na 25 jaar account management, had ik het echter wat gehad met mezelf steeds op de voorgrond te zetten. Ik droomde ervan anderen te gaan begeleiden en beter doen worden in het vak van verkoper. Ik volgde een intensieve coach opleiding, startte mijn eigen vennootschap, en ging aan de slag als sales coach en sales trainer. Vandaag begeleid en train ik dagelijks verkopers in alle mogelijke sectoren, zowel B2B als B2C. Elke training/coaching is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als account manager. Ik kan tappen uit een ruim vat van voorbeelden en win hierdoor snel het vertrouwen van mijn deelnemers. Ik hoef me niet te baseren op theoretische modellen en zogenaamd onderzoek. Ik heb het zelf meegemaakt, en weet als geen ander hoe het is om dagelijks geconfronteerd te worden met de harde realiteit. Wanneer heb je nood aan een salescoach.
Erkende opleiding Kindercoach klassikaal bij Sonnevelt HBO.
Een door Sonnevelt opgeleide kindercoach kan, al dan niet vanuit een eigen praktijk, professioneel aan de slag in het begeleiden van kinderen en hun ouders bij opvoeding en ontwikkeling. Op het gebied van opvoedingsvraagstukken kun je zowel preventief als curatief begeleiden. Wie zijn mijn medestudenten? De opleiding Kindercoach wordt gevolgd door mensen die een professionele stap willen maken naar een zelfstandige coachpraktijk of meer coachvaardigheden binnen hun bestaande baan willen ontwikkelen, zoals zorgverleners, mediators, medewerkers van kinderdagverblijven of leerkrachten in het basisonderwijs. De opleiding is ook geschikt voor ouders die de kennis direct willen toepassen in de opvoeding bij hun eigen kinderen. Structuur opleiding Kindercoach. De opleiding Kindercoach is opgebouwd uit 10 lesdagen. De opleiding is vanaf start voorjaar 2020 vernieuwd en de volgende onderwerpen komen aan bod.: Introductie opleiding, opbouw coachtraject, basishouding kindercoach. Ontwikkelingspsychologie, werking van het brein bij kinderen, coachvaardigheden. Contextuele hulpverlening, trends in de samenleving, rol en taak van de kindercoach. Prikkelverwerking, Stoornissen en trauma, doorverwijzing. Toepassing van methodieken. Kinderen spiegelen, overdracht en tegenoverdracht, opvoedstijlen. Supervisie op het coachtraject.

Contacteer ons