Resultaten voor coach opleiding post hbo

Post-hbo opleiding tot groepsdynamisch coach.
Post-hbo opleiding tot groepsdynamisch coach. 19 januari 2021. 19 januari is de startdatum duur10 maanden. Link naar alle informatie. Ik heb een vraag! Buiten lesgeven: de buitenwereld. Webinar akoestiek Agendapunt bekijken. Congres Gezonde School Agendapunt bekijken. @KVLOnl 16 maart https//t.co/YORLHbi0vQ.:
Opleiding Coach Practitioner.
De Opleiding Coach Practitioner is bedoeld voor iedere professional die zijn coachende vaardigheden wil ontwikkelen en inzetten, bijvoorbeeld als leidinggevende of coach binnen zijn organisatie. Of je nu dertiger bent of vijftigplusser, werkzaam in de zakelijke of financiële dienstverlening, in het onderwijs, ICT of de zorg. De opleiding Coach Practitioner biedt je een stevig fundament; zowel professioneel als privé.
Vergelijk 141 Teamcoaching opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Opleiderscore: star 86, Coach Boulevard heeft een gemiddelde beoordeling van 86, uit 358 ervaringen. Intervisie en Teamcoaching. Inleiding Het creëren van samenwerking en onderlinge synergie is in elke organisatie een uitdaging. Soms sluiten persoonlijke belangen, nor. In-company / Maatwerk HBO star 98, 248 ervaringen. Opleiderscore: star 93, YEARTH Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 93, uit 2.217 ervaringen. Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: 3 in Management. Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: 3 in Persoonlijke Effectiviteit en 3 beste grote opleider. Winnaar Beste opleider van Nederland 2018: 1 in HR, 1 in Opleiding Onderwijs, 1 in Vitaliteit Gezondheid en 1 beste grote opleider.
Coachopleiding Erkend Post HBO: Coach / Coaching 13 dgn Intermediair.nl.
Zelfstandig en professioneel functioneren als coach. Methodieken beheersen om te coachen. Anderen coachen naar effectief gedrag. Reflecteren op je eigen handelen als coach. Als coach emotioneel volwassen zijn. Na het slagen voor je examen, ontvang je een erkend Post HBO diploma voor professioneel coach. De stichting Post Hoger Beroepsonderwijs Nederland geeft dit diploma af. Om deel te kunnen nemen aan de Post HBO opleiding tot professioneel coach heb je, naast HBO werk en denkniveau, minimaal drie jaar algemene werkervaring. Je bent bereid een competentietest te maken. Een intakegesprek waarin je ervaring en motivatie onderbouwt is een onderdeel van de toelatingsprocedure. Download onze brochure voor meer informatie. Fase 1: De coach zelf. Het programma start bij jezelf. Wat motiveert je om als coach te willen werken? Ken jij je belangrijkste competenties? Kun je hierop reflecteren?
Verkorte opleiding tot i-Coach in het PO VO.
Waarom heeft iedere school een i-Coach nodig? Digitale geletterdheid is onmisbaar bij leren, leven en werken in een digitale samenleving. Twee derde van de huidige basisschoolleerlingen krijgt een baan die nu nog niet bestaat. Er wordt van scholen al meer dan een halve eeuw verwacht dat ze leerlingen helpen om ICT-vaardiger te worden, maar de daadwerkelijke resultaten blijven uit. De digitale geletterdheid van leerlingen is onvoldoende. Onderwijs in digitale geletterdheid is sterk afhankelijk van de persoonlijke interesse van leraren en slechts 1 op de 10 van deze leraren maakt hierbij gebruik van een leerlijn. Onderwijs richt zich nog voornamelijk op de toepassing van digitale middelen en minder op de reflecterende, kritische en creatieve omgang met ICT. Om dit te verbeteren kiezen steeds meer scholen er daarom voor een verantwoordelijke aan te stellen voor effectief digitaal onderwijs: de i-Coach. Voor leraren die zich op dit terrein willen specialiseren, biedt deze opleiding de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot coach van leraren en begeleid jij leraren naar effectief digitaal onderwijs. Maximaal 18 plaatsen. Om het interactieve karakter te kunnen waarborgen worden maximaal 18 deelnemers per opleiding toegelaten.
Coach Boulevard.
Je merkt verschillen in je basishouding in individuele coaching en teamcoaching, terwijl de focus blijft op het leervermogen en de mate waarin coachee en vervolgens een team in staat is eigenaarschap te nemen over het eigen leerproces. Je weet te verwoorden wat jouw bijdrage als coach hierin is. Wil je ook erkend Teamcoach worden, dan ga je hierna door met de opleiding Individuele Coaching Teamcoaching.
Trainer word je bij de TrainersAcademie De eerste de beste.
De eerste, want al 25 jaar dé specialist in leertrajecten tot Professioneel Trainer, Professional Coach, Professional Trainer/Coach en HRD Adviseur. De TrainersAcademie is de bakermat van de train-de-trainer opleidingen in Nederland, volgens velen uit het vak. Onze eenjarige post-HBO opleiding is door meerdere instituten gecertificeerd: als je het jaartraject Professioneel Trainer met goed gevolg afsluit, verdien je een diploma wat algemeen erkend is op de arbeidsmarkt.
Cursus Coaching bachelorcursus Hogeschool Utrecht Hogeschool Utrecht.
Joost van Andel is trainer en coach. Na zijn studies bedrijfskunde en bedrijfseconomie werkte hij in het bedrijfsleven om vervolgens de overstap te maken naar het hoger onderwijs. Hij volgde meerdere post-hbo opleidingen tot coach/therapeut bij Phoenix Opleidingen. Joost is aangesloten bij beroepsvereniging het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen NVPA en bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg RBCZ. Zowel binnen de HU als in zijn eigen praktijk begeleidt hij individuen en teams bij hun ontwikkeling. Daarnaast doet hij promotieonderzoek op het gebied van coaching voor consultants. Dianne Beunk is van huis uit psycholoog en werkt sinds 1995 als individueel en teamcoach. Zij heeft hiervoor diverse coachopleidingen gevolgd en is momenteel Vitaloog in opleiding. Een Vitaloog adviseert en coacht individuen, teams en organisaties naar meer vitaliteit, zodat zij meer resultaat halen uit hun talenten, loopbaan en werk leven. Zij werkt parttime als docent bij de Hogeschool Utrecht en parttime als freelance coach en organisatieadviseur, onder andere als partner bij Bureau Kikken. Esther Radix is HR interim manager, trainer en coach.

Contacteer ons