Resultaten voor cursus coaching hbo

Vind een opleiding VDAB.
Naar werkgevers Contacteer ons. Zoek op vdab.be. Menu VDAB Home Sluit menu Home Jobs Opleidingen Mijn loopbaan. Agenda Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB Cijfers Pers MagEzine. Mijn Loopbaan Log in op Mijn loopbaan. Vacatures en sollicitaties. Mijn VDAB Log in op Mijn VDAB. Vind een werknemer. U bent hier. Vind een opleiding.
Opleidingen en trainingen Coaching.
Na afronding van de leergang Coaching voor Professionals kun je mensen met werkgerelateerde vragen resultaatgericht coachen vanuit een niet-hiƫrarchische positie. Je leert interventies op een professionele wijze verantwoorden en reflecteren op het coachproces vanuit theorie en praktijk. Je verkent je. Onderwerp opleiding Coaching. Duur 20 dagen. Meer informatie Brochure aanvragen. Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden. Ontdek hoe jij als coach, medewerkers kunt helpen zichzelf te ontwikkelen tijdens de training Mens en resultaatgericht coachen. Doel Na de training ben je in staat medewerkers resultaatgericht te coachen op. Onderwerp opleiding Coaching. Duur 4 dagen. Meer informatie Brochure aanvragen. Coachen: de aanpak. Korte beschrijving: Deze training geeft je inzicht in het coachingsproces en geeft je de mogelijkheid te ontdekken hoe je daar als coach sturing en richting aan kunt geven.
Opleiding Kindercoaching hbo SORAG Opleidingen en Cursussen.
Wanneer ik besluit mij binnen drie maanden na ontvangst van de proefles voor deze cursus in te schrijven wordt de betaling van de proefles met het lesgeld van de betreffende cursus verrekend. Inschrijven Mail een vriend. 12 maanden, bij toezending van 1 les per maand Lesgeld. 1 x 74400, ineens. 12 x 6950, per maand. Nu met 45.00% Korting. 1 x 40920, ineens. 12 x 3823, per maand. SORAG Opleidingen en Cursussen. Ons kantoor is gevestigd in Elsloo, in de Zuid-Limburgse gemeente Stein. Op het kantoor tref je de directie, de studiebegeleiders, de administratie en het verzendcentrum aan. 6181 KV Elsloo Lb. Bezoek uitsluitend op telefonische afspraak. Onze kantooruren zijn. Onze kantooruren zijn.: maandag t/m vrijdag van 08.45 tot 16.30 uur. Medische Basiskennis hbo. Medische Basiskennis hbo II. Ziektenleer en Anatomie. Werken als therapeut. Homeopathie en Kruidengeneeskunde. Homeopathie Materia Medicacursus. Psyche en Psychologie. Mindfulness based cognitive therapy. Psycho en Gedragscoaching. Voeding en Lichaamsgewicht. Orthomoleculaire Voedingsleer hbo. Ontwikkeling als therapeut. Bachbloesemtherapie en Aromatherapie. Massage en Reflexologie. Homeopathie voor Dieren. Homeopathie voor Dieren specialisatie. Natuurgeneeskunde voor Dieren. Medische Basiskennis Honden en Katten. SORAG-Orthomoleculair Voeding specialist. SORAG-Kruiden en Voeding specialist. SORAG-Massage en Ontspanning specialist. SORAG-Personal Coaching specialist.
Erkend Coach post-hbo opleiding Inholland Academy.
Schrijf gerust in, we houden je op de hoogte. In het kort. Begeleid mensen professioneel in hun leerproces. Als coach help je mensen bij het behalen van professionele doelen. Bijvoorbeeld op het gebied van zelfsturing, communicatie, besluitvaardigheid of delegeren. Je begeleidt en helpt de coachee in zijn leerproces waarin zelfreflectie centraal staat. Een coachtraject heeft een duidelijke structuur en inhoud. In de opleiding Erkend coach leer jij hoe je zon traject van startgesprek tot actieplan afronding aanpakt. Ook ga je aan de slag met gespreksvaardigheden. Je leert hoe je actief luistert, samenvat en doorvraagt. Wil jij je verder ontwikkelen als coach binnen jouw organisatie of praktijk? Met deze opleiding word jij erkend coach. Combinatie met opleiding Teamcoach. Wil je ook graag teamcoach worden? Volg de opleidingen Erkend coach en Teamcoach gelijktijdig! De opleidingen zijn allebei op maandag en de tijden zijn op elkaar afgestemd. Lees meer over de opleiding Erkend coach. 22 bijeenkomsten in 1 jaar. Interesse in deze opleiding? Vraag een gratis brochure aan. Bekijk de opleidingsinformatie en maak kennis met o.a. de organisatie, methode en locaties. Persoonlijk advies nodig? Ik help je graag verder!
Deeltijd Supervisie en coaching CHE.
Natuurlijk gaat het ook veel over jou zelf. Je denkt na over jouw profiel en visie op supervisie of coaching. Dat doe je samen met andere supervisors en coaches-in-spƩ. Afkomstig uit de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven of bijvoorbeeld de kerk. Uniek aan deze opleiding? Dat is de christelijke mens en maatschappijvisie die als een rode draad door het programma loopt. En het feit dat je na afloop direct geregistreerd kunt worden als supervisor en coach bij de beroepsvereniging LVSC.
Professioneel coachen HanzePro.
Verder schrijft u een essay over enkele theoretische aspecten van coaching. Leerjournaal, opnames en essay zijn onderdeel van de toetsing van uw bekwaamheden als coach en van uw leerproces. U rondt de opleiding af met een persoonlijke presentatie waarin u uzelf profileert als coach. De opleiding Professioneel Coachen is erkend door NOBCO. Bij succesvolle afronding van de gehele opleiding kunt u zich laten registeren als Erkend Coach. De opleiding heeft onlangs een NOBCO/EMC EQA-accreditatie gekregen op Practitioner niveau. Doelgroep Professionals en leidinggevenden die werken als coach, begeleider, loopbaan of PO-adviseur, docent of supervisor. Instroomniveau Aantoonbaar hbo of universitair werk en denkniveau in combinatie met enkele jaren werkervaring op Hbo-niveau. Een entreegesprek maakt deel uit van uw toelatingsprocedure. Duur 12 maanden 18 dagen op de donderdagen. Tijdsinvestering 524 uur, inclusief bijeenkomsten. Bijkomende literatuurkosten: circa 250., Hier vind je regelingen die financieel voordeel kunnen opleveren voor jou of jouw werkgever.
Erkende opleiding Kindercoach klassikaal bij Sonnevelt HBO.
De basis voor een goede coach is inzicht in eigen themas en terugkerende patronen. Aan het einde van de opleiding Kindercoach kun je.: de eigen taal en wereld van kinderen beter begrijpen. onderscheid maken tussen oorzaak en gevolg in opvoedingsproblemen. Inzicht geven in gedrag en ontwikkelingsproblematiek. Inzicht geven in de werking van het brein bij prikkelverwerking en emotieregulatie. kennis van contextuele hulpverlening en ontwikkelingspsychologie inzetten. effectieve coachmethodieken inzetten. grenzen en mogelijkheden binnen kinderhulpverlening herkennen. een coachtraject uitzetten en doorverwijzen waar nodig. een eigen professionele praktijk als kindercoach beginnen. Wat kan ik als Kindercoach? Een door Sonnevelt opgeleide kindercoach kan, al dan niet vanuit een eigen praktijk, professioneel aan de slag in het begeleiden van kinderen en hun ouders bij opvoeding en ontwikkeling. Op het gebied van opvoedingsvraagstukken kun je zowel preventief als curatief begeleiden. Wie zijn mijn medestudenten? De opleiding Kindercoach wordt gevolgd door mensen die een professionele stap willen maken naar een zelfstandige coachpraktijk of meer coachvaardigheden binnen hun bestaande baan willen ontwikkelen, zoals zorgverleners, mediators, medewerkers van kinderdagverblijven of leerkrachten in het basisonderwijs.
Vind een opleiding VDAB.
U bent hier. Vind een opleiding. Je kan nog steeds online leren, maar ook onze opleidingen in de opleidingscentra starten opnieuw op, stap voor stap en met aandacht voor ieders veiligheid. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Leeromgeving Documenten.

Contacteer ons