Meer resultaten voor opleiding tot coach amsterdam

Opleiding pedagogisch beleidsmedewerker coach erkende opleiding.
Opleiding pedagogisch beleidsmedewerker coach. Deze erkende en succesvolle opleiding bestaat uit 5 trainingen en 3 supervisiebijeenkomsten in combinatie met een interactief online programma, in-company of op basis van open inschrijving. De looptijd is gemiddeld 6 maanden. Voorwaarde voor deelname is een afgeronde opleiding die voldoet aan de actuele kwalificatie-eisen. Afwisselende leervormen: op locatie en online, individueel en in teamverband. Meer info aanmelden. Coaching voor professionals. Veel pedagogisch medewerkers hebben een voorkeur voor opleidingen in de praktijksituatie, samen met collegas, zoals intervisie en coaching. Interessant is in dit kader dat onderzoek van o.a. de Universiteit van Amsterdam het effect aantoont van coaching on the job. De erkende opleiding tot pedagogisch beleidsmedewerker/coach wordt in-company en op maat samengesteld, zodat deze inhoudelijk en praktisch naadloos aansluit op het beleid van de organisatie.
HBO Coaching NCOI Opleidingen en Trainingen.
Management van Verandering 34. Management voor Overheid en Non-profit 35. Marketing Trainingen 83. Marketingcommunicatie en Reclame 36. Master Bedrijfsrecht 13. Master Bestuurskunde 32. Master Business Engineering MBE/Master Technische Bedrijfskunde 12. Master Finance en Control 17. Master Human Resources Management 29. Master Logistiek en Supply Chain Management 5. Master Management en Innovation 19. Master Management, Cultuur en Verandering 16. Master Marketingmanagement 29. Master Onderwijskunde 22. Master Overheid en Non-profit 11. Master Pedagogiek 5. Master Psychologie 19. Master Social Work en Innovation 1. Master Technische Bedrijfskunde 5. Master in Coaching 2. Master in Communication 10. Master in Facility Management 3. Master in Management en ICT 21. Master in Projectmanagement 22. Master in Zorgmanagement 4. Master of Business Administration MBA 34. Master of Business Information 22. Medezeggenschap en OR 2. Microsoft Office en Adobe 31. Modules HBO Bachelor Accountancy 24. Modules HBO Bachelor SPD 20. Mondelinge Communicatie 44. NIMA Opleidingen 5. Ondersteunende Functies in de Zorg 8. Online Communicatie 20. Online Marketing en Social Media 79. Opleiding en Ontwikkeling 5. Opleidingen Constructietechniek 2. Opleidings en Onderwijskunde 43. PABO en Basisonderwijs 26. Persoonlijke Effectiviteit 119. Post Bachelor Facilitair, Logistiek en Bedrijfsprocessen 2.
Coach Amsterdam Het Groei Atelier Twintigers en dertigers coaching.
Het Groei Atelier biedt face tot face coaching, wandel coaching of online coaching. Maak kennis met de coaches in Amsterdam. De professionele en gedreven instelling van onze coaches maakt dat we kwaliteit leveren. We bieden de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend kennis te maken met een coach in Amsterdam. Zo ontdek je wat coaching voor jou kan betekenen. Al onze coaches hebben. Minimaal 2 afgeronde erkende coaching opleidingen. Minimaal 3 jaar ervaring als professioneel coach. Minimaal 5 jaar werkervaring in het bedrijfsleven. Een afgeronde HBO of WO opleiding.
Opleiding tot coach of counselor Europees Instituut de Baak.
Opleiding Coach Practitioner. Opleiding tot Master Coach. Opleiding Dynamisch coachen bij stress en burnout. Teamcoaching: Winning Teams. Opleiding E-coaching Basis. Opleiding E-coaching Integratie. Coachen bij Conflicten I. Coachen bij Conflicten II. Eigen coachpraktijk starten. Incompany of maatwerk opleidingen coaching. Wie zijn wij. 25 jaar Europees Instituut. Dé opleider voor coaching en counseling.
Coaching opleiding Onderwijs Leerkrachten Avans.
Bekijk dan onze Masterclass professioneel coachen. Opleiding Oplossingsgericht of krachtgericht coachen voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of mbo? Een krachtgerichte en oplossingsgerichte coaching opleiding heeft zijn waarde in het onderwijs al ruimschoots bewezen. Een coach op school kan namelijk het beste uit andere onderwijsprofessionals halen. Zowel leerkrachten/docenten als intern begeleiders, coördinatoren en schoolleiders kunnen hun vaardigheden in coachend begeleiden vergroten. Ons aanbod sluit hier namelijk naadloos op aan met de volgende opleidingen: Coachen en begeleiden in het onderwijs en Teamcoaching. Onze docenten geven je de juiste training en begeleiding om je coachvaardigheden en coachende grondhouding te ontwikkelen, zodat jij een goede coach in het onderwijs wordt. Inhoud per coaching opleiding. Wil je in jouw werk beter kunnen optreden als coach? School jezelf bij door je in te schrijven voor onze opleiding tot coach op post hbo-niveau. In de module Coachen en begeleiden in het onderwijs maak je kennis van de beginselen van coachen en leer je de eerste technieken en vaardigheden.
Professional Coach Post-HBO Registeropleiding INZICHT Inzicht.
Locaties en faciliteiten. Kwaliteit en certificeringen. Nieuws en inspiratie. Post-HBO Registeropleiding tot Professional Coach. Learningtrack Effectief en Bewust Leiderschap. Learningtrack Personal Development Entrepreneurs. Masterclass Systemisch Coachen. Masterclass Coachen op Kernemoties. Masterclass Executive Business Coaching. Masterclass Intuïtief Coachen. Masterclass tot Kindercoach. Over organisatie ontwikkeling. Learningtrack Effectief en Bewust Leiderschap. Teamtraining Feedback en Communicatie. Teamtraining Emotionaliteit versus Professionaliteit. Teamcoaching en MT-begeleiding. Coaching on the Job. Burn-out Preventie en Herstel. Coaching voor Kinderen en Jongvolwassenen. Onze visie en werkwijze. Locaties en faciliteiten. Kwaliteit en certificeringen. Nieuws en inspiratie. In contact met Inzicht. Kom in contact met een van onze coaches voor een kennismakingsgesprek. Huis ter Duinstraat 27. 2202 CS Noordwijk. 3012 KN Rotterdam. 3581 ET Utrecht. 1011 BH Amsterdam. Inzicht op social media.: Post-HBO Registeropleiding tot Professional Coach. Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach. Wie zichzelf kent, kent iedereen. In deze erkende coachopleiding wordt een brede vakinhoud met een hoog niveau van persoonlijke bewustwording gecombineerd, wat al ruim 15 jaar resulteert in een veelzijdige en verdiepende opleiding voor professionals en dé stap naar verdieping en specialisatie. In het eerste deel van de coachopleiding staat de basis van coaching centraal: wie ben jij als coach en wat maakt dat je doet wat je doet?
Opleiding Depressie Coach Wassili Zafiris.
De Matrix van onze geest betekenis en reflexiviteit. Lagen van betekenis en reflexiviteit. Wat is een Gestalt? Hoe worden onze denkkaders gemaakt? Het intake gesprek als interventie? Het intake gesprek en coaching. Eenzaamheid en depressie. Hoe ontstaat eenzaamheid? Eenzaamheid in het externe landschap en in het interne landschap? Verbinding en depressie. Herstellingen van problematische banden met familie en geliefden. Hoe ontstaat ons zelfbeeld? Hoe veranderd het zelfbeeld bij depressie. Hoe herstel je het zelfbeeld? Niet meer in onmin leven met jezelf. De impact van tegenslag op het ontstaan van depressie. Pesten en depressieve gevoelen. Hoe ontwikkel je veerkracht? Hoe ontstaat een pech mindset? En hoe transformeer je heb ik weer denken? De impact van mazzel op depressieve gevoelens. De toekomst in gaan. Is gelukkig zijn je doel als je depressief bent? Hoe stel je doelen met depressieve cliënten? Hoe faciliteer je levenslust? Het innerlijk landschap transformeren m.b.v. de nieuwste beslis techniek. Een coachproces afsluiten. Deze dag is gericht op simulaties waarbij elke coach in opleiding een uur heeft om met een client te werken. De training duurt 9 dagen. Trainingsdata 2020/ 2021. 21/22/23 januari 2021. 18/19 februari 2021. De training wordt gegeven in Driebergen of IJburg, Amsterdam.
Jongeren Sport Coach Gemeente Amsterdam.
Pad tot huidige pagina. Sportopleidingen en stage voor jongeren in West. Jongeren Sport Coach. De gemeente Amsterdam biedt jongeren tussen de 16 en 23 jaar uit Stadsdeel West de kans om stage te lopen, een opleiding Leider Sportieve Recreatie te volgen en te werken tijdens activiteiten en evenementen van West Beweegt.

Contacteer ons