Meer resultaten voor opleiding tot coach amsterdam

Opleiding roeicoach niveau A.
Deze opleiding is volgeboekt, inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Prijs per persoon. Willem III in Amsterdam. Jan Vroegopsingel 8. 1096 CN Amsterdam. Willem III in Amsterdam. Deze opleiding is volgeboekt, inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Prijs per persoon.
Home LeefstijlCoach Academy Post HBO registeropleiding tot leefstijlcoach, gezondheid, leefstijl, leefstijlcoach, opleiding.
De eerste groep in Utrecht start aankomende september. Inschrijven is mogelijk. Nieuwe docent is een van de eerste zorgmarketeers in Nederland. De LeefstijlCoach Academy heeft een nieuwe docent aan haar team toegevoegd. Vanaf november zal Ingrid Beerse als docent Ondernemen optreden in de geaccrediteerde opleiding tot leefstijlcoach en in het nascholingsprogramma. Maak kennis met een bevlogen coach, trainer en docent Marketing en Ondernemen in de zorg uit de kop van Noord-Holland.
Opleidingen www.noloc.nl.
Schouten University of Applied Sciences 4.13000, 8 maanden. Opleiding creativiteit als middel voor loopbaancoaches en therapeuten. Bliss; kunst-training-coaching 2.35000, 3 Daagse opleiding of 6 ochtenden 4 uur verdeeld over 5 maanden. Opleiding Stress en Burn-outbegeleiding. ICM Opleidingen Trainingen 2.19500, 4 maanden. Post-hbo erkende opleiding tot Professioneel Loopbaancoach. TC Academy 5.50000, 9 maanden. De Nieuwe Loopbaanprofessional vernieuwd. DNLvernieuwd 4.79500, 1 15, jaar. Beroepsopleiding tot Loopbaanadviseur. VistaNova BV 6.97700, Ongeveer 1 jaar. ICM Opleidingen Trainingen 2.19500, 4 maanden. Een Succesvolle Coachpraktijk. ICM Opleidingen Trainingen 1.49500, 3 dagen. Opleiding tot Bezielingscoach. Hoogendijk Coaching en Opleiding 6.45000, van oktober t/m april, en van april t/m oktober. Leergang Psychologie van de Studiekiezer. Hogeschool van Amsterdam 2.97500, 1 studiejaar, gedurende circa 10 maanden. VO Creatieve Loopbaan Counseling. Studio Mattias 4.77000, 1 jaar. Basistraining Coachen met Voice Dialogue. Het Balkon, o.l.v. opleiders Judith Budde, Karin Brugman en René Meijer 87500, Driedaagse aangesloten training plus individuele supervisie. Post-HBO Registeropleiding tot Loopbaanprofessional modulair. BGL partners 6.10000, 40 weken. Lef om te Stralen. The School of Play 1.72500, 3 maanden.
Opleiding tot Improvisatiecoach Improvisatie Academie / Robijn Tilanus.
Voor welke instrumenten is de opleiding geschikt? Je kan deelnemen met elk instrument. Er worden geen instrumenten uitgesloten. Waar worden de lessen gegeven? De locatie van de trainingen en privélessen is: Darwinplantsoen 17 in Amsterdam. Op welk tijdstip worden de trainingen en privélessen gegeven? De gezamenlijke trainingen worden gegeven op werkdagen van 10.00 tot 14.00 uur en soms van 11.00 tot 15.00 uur.
Register opleiding tot professioneel coach ZonderMeer.
De Registeropleiding tot Professioneel Coach is een opleiding tot allround coach op Practitioner niveau aanduiding NOBCO. De opleiding is in een jaar af te ronden. Na het volgen van deze opleiding bent je staat als zelfstandig coach te werken, zowel op gebied van personal coaching als op het gebied van loopbaancoaching.
Opleiding Mindfulness en Compassiecoach en trainer in Amsterdam.
Deze opleiding gaat je leven en werk positief veranderen en ook dat van vele anderen. Opleiding Mindfulness en Compassie Coach en Trainer. Verder professionaliseren Mindfulness trainers vaardigheden en Acceptance Commitment Training. Voor mensen die de opleiding tot Mindfulness en Compassiecoach hebben gevolgd, zijn er twee vervolgmogelijkheden, waarin je specifieke vaardigheden kan versterken.
HBO Kindercoach NCOI Opleidingen en Trainingen.
Verlaag je studiekosten. Betaal je je opleiding zelf? Voor veel van onze opleidingen kun je gebruikmaken van interessante financiële voordelen. Je kunt gebruikmaken van de regeling Aftrek studiekosten, waarmee je tot zon 50 procent van je gemaakte studiekosten terugkrijgt van de Belastingdienst.
Opleiding tot transformatiecoach volgens Bridgeman Methode.
Touch of Matrix. Altazar Rossiter Method. Regressie reïncarnatie therapie. Wat het transformatief coachen volgens de 8 stappen uniek maakt is dat pijnstukken ontworteld worden op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Het gaat niet alleen om het transformeren van de traumas zelf, maar ook om het mentaal kaderen zodat Karnische levenslessen geleerd worden. Dit is essentieel om op duurzame wijze het nieuwe gewenste leven te kunnen manifesteren. Transformatief coachen kenmerkt zich dan ook als holistisch en duurzaam. En jij als coach kun je hierin bekwamen en onderscheiden in het werkveld! Mijn naam is Ineke Hoogland. Ik ga de opleiding tot transformatief coach volgen omdat het voelt als precies de juiste en logische volgende stap.

Contacteer ons