Resultaten voor opleiding tot professioneel coach

Coachopleiding volgen? Bekijk ons aanbod Alba-academie.
Als je beroepsmatig wilt leren coachen en jouw persoonlijk leiderschap wilt versterken, dan ben je bij Alba-academie op de juiste plek. Wil je kennismaken met Alba-academie, onze coaching opleidingen en docenten? Wil je alvast een voorproefje van onze manier van lesgeven? Bezoek onze informatiebijeenkomsten. Je bent van harte welkom! Na deze stoomcursus ben je in staat om op een coachende manier gesprekken te voeren en de basisvaardigheden te integreren in je dagelijkse werkzaamheden en adviesstijl. Ook ben je vaardiger geworden in communicatie en zelfreflectie. Maak van je passie je beroep. Leer het coachvak van de allerbeste vakdocenten. Aan het eind van de opleiding is je rugzak gevuld met een scala aan methoden en technieken en ben je er helemaal klaar voor om je eigen coachpraktijk te starten of als intern coach aan de slag te gaan. Coach Senior Practitioner. Leer professioneel coachen op het snijvlak van coaching, counseling en therapie. Zet jezelf in als instrument en richt jouw interventies op datgene wat voor de cliënt ten diepste relevant is. Kom snel tot de kern, durf scherp te werken.
Opleiding tot professioneel coach? BCoach Coachopleiding.nl.
Coachen op de Werkvloer. TMA Teamanalyse training. TMA Talent Game. TMA los bestellen. Login BCoach Portal TMA experts. Facebook Twitter Google Linkedin Xing Youtube Skype Email. Opleiding tot loopbaancoach en levenscoach / life coach. Coachen op de Werkvloer. TMA Teamanalyse training.
NOBCO Coachopleidingen met EQA-keurmerk.
22 mei 2018. 4 april 2023. Schouten University of Applied Sciences. Coachen van collega's.' 16 jul 2012. 16 jul 2017. 13 juli 2022. Foundation Coaching Skills. 1 mrt 2017. 1 jan 2022. EMCC Coach Practitioner. 1 mrt 2017. 1 jan 2022. NLP Coach IANLP. 28 juni 2018. 28 jun 2024. VU / Ashridge. Postgraduate programme Executive Coaching Coaching for organisational consultants combined with Ashridge Coach accredition programme, consisting 3 modules. Het VU Postgraduate programme Executive Coaching is module 1 van Ashridge en heeft dus geen SP accreditatie. De accreditatie is alleen van toepassing als tevens module 2 en 3 van het Ahsridge programma zijn gevolgd. Deze module alleen leidt niet tot een EQA-SP certificaat. Pas als alle modules van Ashridge zijn gevolgd ontvangt u een EQA-SP certificaat. 1 sep 2014. 1 sep 2019. Wagner Graduate School. Transformationele Coachopleiding pHBO. 26 mrt 2013. 20 jun 2019. 24 apr 2025. Wagner Graduate School. 6 jan 2021. Via deze link tref je de EQA-opleidingen aan die inmiddels verlopen zijn. Voor de EQA-aanvragen geldt.: Een EQA-keurmerk kan worden aangevraagd nadat de opleiding minimaal één keer in z'n' geheel heeft plaatsgevonden.
Coach opleiding Den Haag Coachcenter.
Hierin ga je in op jouw visie op coaching en je ontwikkeling als persoon en als coach. Gemiddeld besteden deelnemers zon 2 tot 4 uur per week aan de opleiding. De opleiding is dus prima te combineren met een full-time baan. De kosten voor de opleiding bedragen EUR 5.800 excl. Dit bedrag is inclusief kosten voor materialen, catering en locatie. Enkel het boek Coachen als Professie van Ien van der Pol kosten circa EUR 50 is niet inbegrepen en moet nog worden aangeschaft. Het is voor particuliere deelnemer in 2020 nog mogelijk om de kosten ca. 40% terug te krijgen van de belasting. Heb je hier vragen over, neem dan even contact op! Opleidingslocatie Den Haag. De opleiding vindt plaats op onze opleidingslocatie in Den Haag.: 2594 BB Den Haag. 070 250 03 58. Accreditatie NOBCO/EMCC en European Quality Award. De opleiding is vanuit de NOBCO Nederlandse Orde voor Beroepscoaches en de EMCC European Mentoring Coaching Council op Europees niveau op Practitioner Level geaccrediteerd. De opleiding is erkend met een European Quality Award. De opleiding vormt hiermee ook vanuit dit oogpunt een gedegen basis om als professioneel coach aan de slag te gaan.
ICM Coachingsopleiding in 5 Maanden ICM opleidingen trainingen.
Eerlijk over het vak. Alle vragen konden worden gesteld. Een hele goede training met twee toppers van docenten, Inge van Erp en Rémi van der Elzen. Daarbij was een relevante element het leren van en delen met medecursisten. De reden om ICM aan te bevelen: Professioneel en een prima kwaliteit. Patricia Van Gorp. De opleiders zijn mensen die veel kunnen putten uit hun eigen coachingpraktijk. Edwin s empathie en invoelingsvermogen zorgt ervoor dat een ieder zich veilig voelt in de groep. Er is een goede verdeling tussen theorie en praktijk tijdens de trainingsdagen. Deze opleiding leert je niet alleen praktische tools en gespreksvaardigheden aan die je in kunt zetten als coach, maar je leert ook zoveel over jezelf in relatie tot de ander en dat is zo waardevol want je bent je eigen instrument! Meest relevante element van de opleiding voor de praktijk: Het met elkaar oefenen. De reden om ICM aan te bevelen: Goede materialen, goed programma, goede docenten en prettige locatie tegen een acceptabele prijs. Dit is een Uitmuntende opleiding. Uitgebreide achtergrond, methodieken, oefeningen. De trainers hadden duidelijk hun sporen verdiend in de praktijk. Goede mix tussen theorie en praktijk. Je wordt intensief ondergedompeld in het vakgebied coaching.
Vind een opleiding VDAB.
U bent hier. Vind een opleiding. Je kan nog steeds online leren, maar ook onze opleidingen in de opleidingscentra starten opnieuw op, stap voor stap en met aandacht voor ieders veiligheid. Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Leeromgeving Documenten.
Academy Better Minds at Work.
Opleiding: Mentaal Kapitaal Coach Limburg Monoton Schippersstraat 19, 3500 Hasselt. 07 okt okt 7 0930: Opleiding: Mentaal Kapitaal Coach Limburg Dit is een opleiding voor professionals die het coachen willen inzetten als een krachtig instrument om het mentaal kapitaal van mensen en organisaties te versterken. Als insteek hanteren wij invalshoeken vanuit de positieve psychologie, breinonderzoek en de hefbomen om het mentaal kapitaal te versterken: focus, bewustzijn, zelfcontrole en optimisme. Opleiding voor loopbaanprofessionals Gent Gent Koning Albertlaan 184. 02 apr apr 2 0930: Opleiding voor loopbaanprofessionals Gent Better Minds at Work organiseert een specialisatieopleiding voor loopbaanprofessionals. Deze opleiding is ideaal voor ervaren coaches, HR professionals en leidinggevenden die loopbaanbegeleiding willen inzetten als een krachtig instrument om mensen te begeleiden naar weerbaar, werkbaar en wendbaar werk. Opleiding voor loopbaanprofessionals Antwerpen Better Minds at Work Stokerijstraat 17. 16 sept 0930: Opleiding voor loopbaanprofessionals Antwerpen Better Minds at Work organiseert een specialisatieopleiding voor loopbaanprofessionals. Deze opleiding is ideaal voor ervaren coaches, HR professionals en leidinggevenden die loopbaanbegeleiding willen inzetten als een krachtig instrument om mensen te begeleiden naar weerbaar, werkbaar en wendbaar werk. Opleiding tot Organisatie Coach Antwerpen Better Minds at Work Stokerijstraat 17.
Coach Boulevard.
Coach Boulevard is niet BTW-plichtig en derhalve vermelden wij standaard geen BTW op de factuur. Prijzen gelden tot 1 januari 2022. Hieronder worden de boeken weergegeven die nodig zijn bij de opleiding Professionele Coaching. 1 Opbouw opleiding. Lange opleiding Teamcoaching Post-hbo-opleidingen Professionele coaching Individuele coaching StR-erkend NOBCO Practitioner Schoolleidersregister PO.

Contacteer ons