Resultaten voor opleiding tot zelfstandig coach

Dringend gezocht: Zelfstandig coach Maart 2021 30841 actuele jobs voor Zelfstandig coach Jooble.
Voor alle mensenzaken gaande van opstart als zelfstandige, tot aanwerving personeel tot HR-beleid, verzekeringen, etc. jouw taak om de dienst schade verder uit te bouwen. Enerzijds coach je je team, maar daarnaast beheer je ook een aantal grotere schadedossiers. 22 uur geleden. Je weet je theoretische kennis als preventieadviseur en milieucoördinator te vertalen naar een correct advies op diverse werven en productiefaciliteiten in de grote regio rond Antwerpen. Je implementeert samen je collegas een QHSE-beleid in de organisatie en adviseert. 27 dagen geleden. Teamleader technical coaching skills. Gezocht: Teamleader m/v met technische en coaching skills regio Zeebrugge We zoeken een teamleader met een technische achtergrond Wat zoeken we in een teamleader m/v met technische en coachende skills? Je hebt minimum een bachelordiploma electromechanica. 29 dagen geleden. AGILE ENTERPRISE COACH. Als agile enterprise coach ben je verantwoordelijk voor het coachen van onze klanten in het maken van de mindshift naar sustainable en wendbaar werken, en naar een efficient cocreërend organisme dat zich actief en innovatief in de maatschappij positioneert. Je weet hoe. 20 dagen geleden. winkelverkoper / colora coach. tevens als backup voor je collega kleuradviseur en geeft dus zelfstandig kleuradvies aan huis.
Opleidingen tot wandeltrainer Wandel.nl.
Op deze pagina vind je een actueel overzicht van de opleidingen tot wandeltrainer bij KWBN. 2 en 9 februari. Digitale opleiding Begeleider wandelsport 1. Start eind februari 2021. Zelfstandig trainer wandelsport 3. 10 17 februari en 6 17 maart 2021.
Opleiding kindercoach Het Vrolijke Stekje.
Ieder kind, iedere jongere of volwassene die mag groeien en weer kan voelen wat écht gelukkig zijn is, is een geschenk op zich. Een geschenk voor hen zelf, een geschenk voor jou en een geschenk voor de wereld omdat het geluk zich weer verder kan verspreiden naar de mensen rondom hen. Wij, van Het Vrolijke Stekje, vinden het geweldig om ons steentje daar toe bij te dragen. Door een krachtige opleiding aan te bieden en mensen op te leiden tot professionele kind en oudercoaches slagen wij in onze missie tot het verspreiden van meer geluk. Onze opleiding tot kindercoach is daardoor ook zeer bijzonder en uniek. Door het samenbrengen van een prachtig team met ieder zijn eigen ervaringen en specialiteiten, hebben wij een zeer waardevolle opleiding kunnen ontwikkelen. In onze tweejarige praktijkgerichte opleiding twee keer 12 lesdagen, maar ook mogelijkheid om enkel het eerste jaar te volgen tot kind en oudercoach krijg je van ons zeer veel technieken aangereikt om kinderen en ook hun ouders te gaan begeleiden. Na het volgen van het eerste jaar ben je al een volwaardig kindercoach en kan je zelfstandig kinderen, jongeren en hun ouders gaan begeleiden.
Opleiding inspirerend coachen.
De basis hiervoor werd gelegd in zijn studieperiode. Als leidinggevende werd hij vaak aangesproken op zijn coachende vaardigheden. Dit binnen zowel profit als non-profit organisaties, in KMOs en bij grote bedrijven. Vanuit deze praktijkervaring gaf hij jarenlang enthousiast en doorleefd opleidingen. Een 10-tal jaren geleden kwam hij in contact met het werk van Jef Clement, Inspirerend Coachen. Hij volgde de verschillende opleidingen bij Jef en werkte gedurende vele jaren mee als zijn assistent. De bruikbaarheid en het consequent doordachte van dit model waren zo inspirerend dat Jos sindsdien deze manier van kijken zelf als trainer, maar ook in zijn dagdagelijks leven, vorm geeft. Roel Desart werkt sinds 2000 als coach en trainer. Hij is actief op het vlak van teamontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Hij studeerde af als vertaler Nederlands-Frans-Spaans en behaalde vervolgens zijn lerarendiploma. Gepassioneerd door leren wordt het stimuleren en faciliteren van leerprocessen de rode draad doorheen zijn carrière. Hij werkt als leraar en als coördinator voor verschillende organisaties, zowel binnen de profit als non-profit sector. Ondertussen zet hij zijn persoonlijk leertraject verder door opleiding tot outdoor trainer bij Outward Bound België en tot gestalt therapeut bij het IVC Kortrijk.
Gezondheidscoach Opleiding Syntra West.
Het vak Beweging gezondheid binnen Gezondheidscoach deel 1 gaat door op een externe locatie. Met deze driejarige opleiding twee jaar indien vrijstelling voor Basisjaar De Mens' beogen we de cursist op te leiden tot een praktijkgerichte, zelfstandig werkende gezondheidscoach/begeleidster. Vanuit een integrale-integratieve visie vormen we de cursist om, op vlak van gezondheidspreventie, zelfontplooiing en complementaire begeleiding en coaching, klanten op een actieve en interpersoonlijke wijze blijvend zelfredzaam te maken met betrekking tot een integrale beleving van gezondheid en welzijn. De cursist wordt opgeleid om zowel individueel als in groepsverband het coachingsproces professioneel te begeleiden en inhoud te geven.
1 Coachingsopleiding op Post-HBO Niveau.
Zelfstandig en professioneel functioneren als coach. Methodieken beheersen om te coachen. Anderen coachen naar effectief gedrag. Reflecteren op je eigen handelen als coach en zo blijven groeien. Als coach emotioneel volwassen zijn. Na het slagen voor je examen ontvang je een erkend post-hbo diploma voor professioneel coach. Het Centrum Post Initieel Onderwijs CPION geeft dit diploma af. het CPION is de vertegenwoordiger van Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs: SPHBO. Om deel te kunnen nemen aan de post-hbo opleiding tot professioneel coach heb je, naast hbo werk en denkniveau, minimaal drie jaar algemene werkervaring nodig.
Opleiding Holistic-Health-Coaching Nieuwetijdse Geneeswijzen.
Holistic-Health-Coaching is ontwikkeld door coach Wulf-Peter Paezold en afkomstig uit Duitsland. Iedereen heeft in zijn praktijk cliënten die aanvankelijk verbeteren, maar toch steeds terugvallen in oude klachten. Met Holistic-Health-Coaching wordt systematisch uitgetest wat de diepere verborgen onbewuste zielereden is van het uitblijven van herstel. Vervolgens wordt uitgetest welke therapie het meest behulpzaam is om de cliënt verder te helpen. De opleiding leidt op tot zelfstandige coaches die een waardevolle bijdrage kunnen leveren in gezondheidscentra en groepspraktijken, maar zich ook kunnen vestigen als zelfstandig Holistic-Health-Coach. Holistic-Health-Coaching is een jaaropleiding waarin u zich tot een buitengewone Holistic-Health-Coach kunt ontwikkelen. De opleiding bestaat uit 7 modules van 3 of 4 dagen, gesuperviseerde coachings en afsluitende examenopdrachten. Hiermee wordt het u mogelijk gemaakt ook in schijnbaar ondoorzichtige situaties helderheid en uitkomst te brengen. Zo openen zich deuren voor transformatie naar een duurzame genezing en vitaliteit waardoor de mogelijkheid ontstaat om weer van beste van het leven te genieten.
Opleiding tot loopbaancoach Opleiding SBM.
U leert een loopbaancoaching op maat van de coach. Als u een door de VDAB erkend loopbaancoach wilt worden, doorloopt u hiervoor met de VDAB een procedure. Tijdens de lessen krijgt u uitleg hoe dat werkt. Als u deze procedure niet wilt starten, dan kunt u na het volgen van deze opleiding zich aanbieden bij een erkend loopbaancentrum. Deze opleiding geeft u de nodige inhoudelijke instrumenten om als loopbaancoach aan de slag te gaan. U leert manieren om over uzelf te reflecteren en zo tot meer zelfinzicht te komen en dit inzicht te gebruiken ten aanzien van de persoon die u begeleidt.

Contacteer ons